Bio-Resveratrol x 30 cps

Bio-Resveratrol x 30 cps

6421971000990
In stoc
43,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

Are în compoziţie extract de vin roşu, resveratrol natural şi extract de piper negru, care măreşte efectul antioxidant al resveratrolului printr-un efect sinergic.

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Miracolul Francez - este denumirea fenomenului descoperit de oamenii de ştiinţă, şi se referă la o serie de beneficii de sănătate dobândite de francezi prin consumul zilnic al unui  pahar (200-250 ml) de vin roşu de bună calitate.  Studiile clinice au demonstrat că antioxidanţii şi în special RESVERATROLUL, sunt răspunzători de acest miracol. 

Acest supliment alimentar a fost elaborat pe baza celor mai noi date din literatura de specialitate. Are în compoziţie extract de vin roşu, resveratrol natural şi extract de piper negru, care măreşte efectul antioxidant al resveratrolului printr-un efect sinergic.

Prin consumul unei  singure capsule pe zi veţi experimenta Miracolul Francez.

Un polifenol al claselor stilbene, resveratrolul este prezent în numeroase fructe, în special negre, precum strugurii, murele, afinele sau arahidele. De asemenea, resveratrolul se regăsește în cantități considerabile în vin, datorită acestei substanțe vinul fiind considerat sănătos pentru organism (în cazul în care este consumat în cantități moderate). Popularitatea resveratrolului din ultimii ani a crescut din cauza studiilor care au atestat faptul că poporul francez este  sănătos în mare parte datorită consumului de vin. Vinurile cele mai bogate în resveratrol sunt Pinot Noir (Bourgogne), Merlot, Grenache și Mourvedre. Dintre plantele care conțin resveratrol, cele mai importante sunt următoarele: strugurii (în special cei negri, resveratrolul fiind prezent în principal în pielițele boabelor de struguri), afinele, arahidele, murele, rubarba, boabele de cacao (acestea constituie o sursă importantă de flavonoide și bineînțeles de resveratrol, iar ciocolata neagră, cu un conținut de 75% cacao, este considerată a doua cea mai importantă sursă de resveratrol după vin). 

Resveratrolul consumat sub formă orală este absorbit în proporție de 70% în intestin, acesta fiind un procent extrem de mare pentru un polifenol. Conform studiilor, la doar 3 ore după consum, cele mai  importante cantități de resveratrol s-au depistat în duoden, rinichi, ficat și plămâni, colon și splină, inimă și creier.

Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte