NeuroTorr x 20 de capsule

Torrent Pharma

Supliment alimentar pe baza de Ginkgo Biloba 120 de mg

Mai multe detalii

Adauga la lista dorintelor

 • Ginkgo biloba este una dintre cele mai utilizate plante, efectele benefice ale acesteia fiind binecunoscute in traditia asiatice in special in China, unde se foloseste de sute de ani. Frunzele arborelui de Ginkgo contin un numar mare de substante bioactive cu efect de tonifiere a peretelui arterial, venos, si al capilarelor. Efectele benefice asupra circulatiei se datoreaza si cresterii fluiditatii sangelui, prin actiunea asupra factorilor de coagulare. 
  Ginkgolidele continute de frunzele arborelui Ginkgo sunt un grup de substante unice, strict specifice, principala lor actiune constand in inhibarea factorilor de agregare plachetara.
  Utilizare: 1 capsula de 1-2 ori pe zi in timpul meselor principale
  Atentionari: Contine lactoza, a nu se administra persoanelor cu intoleranta la lactoza.Poate interactiona cu anticoagulante, antiagregante plachetare, agenti trombolitici, heparine cu masa moleculara redusa, anticonvulsivante, insulina, inhibitori ai monoaminooxidazei, antiinflamatoare non-steroidiene, diuretice tiazidice la adminsitrare concomitenta. Administrarea in sarcina si alaptare se face numai la recomandarea medicului.
  Prezentare: cutie de carton continand 2 blistere a cate 10 capsule si prospect.

   

30 alte produse in aceeasi categorie:

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrieti o recenzie

NeuroTorr x 20 de capsule

NeuroTorr x 20 de capsule

Supliment alimentar pe baza de Ginkgo Biloba 120 de mg