NeuroTorr x 20 de capsule

NeuroTorr x 20 de capsule

Torrent Pharma
5949069800082
Stoc epuizat
29,00 lei
cu TVA
Supliment alimentar pe baza de Ginkgo Biloba 120 de mg


Descriere

Ginkgo biloba este una dintre cele mai utilizate plante, efectele benefice ale acesteia fiind binecunoscute in traditia asiatice in special in China, unde se foloseste de sute de ani. Frunzele arborelui de Ginkgo contin un numar mare de substante bioactive cu efect de tonifiere a peretelui arterial, venos, si al capilarelor. Efectele benefice asupra circulatiei se datoreaza si cresterii fluiditatii sangelui, prin actiunea asupra factorilor de coagulare. 
Ginkgolidele continute de frunzele arborelui Ginkgo sunt un grup de substante unice, strict specifice, principala lor actiune constand in inhibarea factorilor de agregare plachetara.
Utilizare: 1 capsula de 1-2 ori pe zi in timpul meselor principale
Atentionari: Contine lactoza, a nu se administra persoanelor cu intoleranta la lactoza.Poate interactiona cu anticoagulante, antiagregante plachetare, agenti trombolitici, heparine cu masa moleculara redusa, anticonvulsivante, insulina, inhibitori ai monoaminooxidazei, antiinflamatoare non-steroidiene, diuretice tiazidice la adminsitrare concomitenta. Administrarea in sarcina si alaptare se face numai la recomandarea medicului.
Prezentare: cutie de carton continand 2 blistere a cate 10 capsule si prospect.

 

Detalii ale produsului

Recenzii (0)

Nu sunt recenzii
Produs adaugat la lista de dorinte