Urinelle Cranberry Pentru Infectii Urinare x 12 Equilibra

Urinelle Cranberry Pentru Infectii Urinare x 12 Plicuri Equilibra

Stoc epuizat
43,00 lei
cu TVA

Farmacia Silva va recomanda Urinelle Cranberry Pentru Infectii Urinare.

Descriere

Produsul Urinele este un supliment alimentar, ce actioneaza in mod benefic asupra eliminarii toxinelor din organism si beneficiaza de proprietati antioxidante.

Datorita ingredientelor din compozitia sa, suplimentul alimentar Urinelle sustine o buna functionare a sistemului digestiv, imbunatateste circulatia sangelui si este un bun adjuvant in cadrul procesului de eliminare al toxinelor prezente la nivelul organismului nostru.

Astfel, in urma capacitatii suplimentului Urinelle de a actiona in mod benefic la eliminarea toxinelor din organism, veti beneficia de un nivel ridicat de energie, intarirea sistemului imunitar, o piele mai stralucitoare, aspectul parului dumneavoastra va fi imbunatatit, veti scapa de kilogramele in plus si veti beneficia de o respiratie proaspata inca de dimineata.

Beneficii:
Datorita compozitiei suplimentului Urinelle in care regasim ingrediente  benefice, acest produs prezinta numeroase actiuni pozitive asupra organismului, caracterizat prin:

-Suplimentul Urinelle prezinta proprietati antioxidante, antibacteriene si diuretice asupra organismului;
- Contribuie la mentinerea unui sistem excretor sanatos
- Urinelle este un produs ce confera protectie la nivelul mucoasei intestinale si ajuta la sustinerea unui tract digestiv sanatos;
- Ajuta la detoxifierea organismului, contribuind benefic la eliminarea toxinelor;
- Suplimentul alimentar Urinelle imbunatateste circulatia sanguina si functiile cardiace, gratie compozitiei sale in care regasim extractul de merisoare.

Mod de administrare:
- Cate 1-2 plicuri pe zi, dizolvat direct in gura, de preferat 30 de minute dupa masa.Pentru un maxim efect se recomanda 2 pliculete in primele 2-3 zile si apoi se continua cu doza de 1 pliculet in urmatoarele zile.Se recomanda un consum mare de lichide pe parcursul zilei. 

Detalii ale produsului

Reviews

No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist

Acest website foloseste module cookie.