Biofarm Nervocalmin Somn usor cu...

Biofarm Nervocalmin Somn usor cu valeriana 20 capsule moi

5944704010987
In stoc
28,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

 Pentru un somn linistit si sanatos

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Actiune
Nervocalmin somn usor cu Valeriana este un produs ideal pentru un somn linistit si sanatos,datorita efectului sinergic al celor doua ingrediente naturale,melatonina si valeriana.
Melatonina este un hormon inrudit cu serotonina,produs de glanda pineala,localizata in creier si actioneaza ca un puternic "cronobiologic",mentinand ritmurile circadiene normale.
Supranumita "hormonul somnului",melatonina contribuie la atenuarea tulburarilor de somn.
Efectul benefic se obtine in conditiile consumului unei doze minime de 0.5mg administrate inainte de culcare in prima zi de calatorie si in urmatoarele cateva zile dupa sosirea la destinatie.
De asemenea,contribuie la reducerea timpului necesar pentru a adormi.Efectul benefic se obtine in conditiile unui consum de 1mg de melatonina inainte de culcare.

Valeriana actioneaza in armonie cu ciclul natural al organismului contribuind la relaxarea acestuia,pentru sustinerea calitatii somnului.
Datorita actiunii Valerianei,Nervocalmin somn usor cu Valeriana favorizeaza aparitia fazei de somn profund fara vise(etapa cea mai odihnitoare a somnului) si marirea perioadei de somn,prin micsorarea timpului pana la instalarea somnului si prin reducerea procentului de treziri nocturne.

Utilizare:
Adulti:1 capsula pe zi,administrata seara,cu 30 de minute inainte de culcare.Capsula se inghite cu o cantitate corespunzatoare de lichid.

Precautii si contraindicatii :
Produsul nu trebuie utilizat de catre persoanele sensibile/alergice la melatonina,valeriana,compusii pe baza de soia sau la oricare dintre celelalte componente.
La persoanele sensibile la melatonina,precum si la administrarea in exces,melatonina poate determina neliniste,insomnie,slabiciune,dureri de cap,ameteala,somnolenta,stari depresive sau simptome digestive .
In aceste situatii se recomanda intreruperea administrarii si consultarea medicului sau farmacistului.
Nu se recomanda utilizarea de produse care contin melatonina sau valeriana inainte de activitati ce necesita atentie sau concentrare.

Melatonina si valeriana pot accentua proprietatile sedative ale hipnoticelor ,de aceea nu se recomanda utilizarea concomitenta.
Se recomanda evitarea alcoolului inainte,in timpul si imediat dupa utilizarea suplimentului cu melatonina si valeriana.
Nu este recomandata utilizarea acestui supliment in perioada sarcinii si alaptarii.

Ingrediente/capsula:masa gelatinoasa(gelatina,apa purificata,glicerina,para-hidroxibenzoat de metil,dioxid de titan,oxid negru  de fier,colorant Patent Blue V),agent de incarcare(ulei de soia),80mg extract hidroalcoolic uscat(in baza de dioxid de siliciu anhidru si maltodextrina)din radacina de valeriana(Valeriana officinalis)continand minim 0.8%acid valerenic ,emulsifiant(lecitina de soia,gliceril monostearat),3 mg melatonina,antioxidant(acetat de DL-alfa-tocoferil),stabilizator(dioxid de siliciu coloidal).

Prezentare: cutie cu 2 blistere a cate 10 capsule moi

Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte