Beres Drops Plus x 30 ml picaturi orale

Beres Drops Plus x 30 ml picaturi orale

Stoc epuizat
21,50 lei
cu TVA
Farmacia Silva va recomanda Beres Drops Plus x 30 ml picaturi orale.

Descriere

Picaturile Beres Plus contin minerale si microelemente indispensabile din punct de vedere fiziologic, care sunt legate de molecule organice.

Previne si trateaza bolile cauzate de deficienta acestor elemente. Are efect imunomodulator.

Indicatii terapeutice:

Pentru completarea necesarului de microelemente:
- In prevenirea scaderii rezistentei organismului, in infectii, in special raceli si viroze repetate;
- In alimentatia unilaterala (diete, cura de slabire, vegetarieni) si activitati cu efort fizic sustinut;
- In stari de oboseala, lipsa poftei de mancare, slabire fizica, insomnii, precum si in stari de convalescenta dupa diferite boli sau operatii;
- In terapii postoperatorii cu citostatice si radiatii precum si in tratamentul bolilor osteo-articulare.

Mod de administrare:
Timp de trei luni, dupa urmatoarea schema: in primele doua luni de tratament se administreaza de 2-3 x 20 picaturi pe zi, incepand din luna a treia se administreaza de 2-3 x 15 picaturi pe zi. Preparatul se administreaza in timpul meselor cu minimum 100 ml de lichid (apa, suc de fructe, sirop, ceai slab) intotdeauna cu 50 mg vit. C care determina o mai buna absorbtie a substantelor minerale. Nu se recomanda administrarea preparatului in lapte sau cafea.

Ingrediente:
(mg/ml): Fier 2, Zinc 1,1, Magneziu 0,4, Mangan 0,31; Cupru 0,25; Molibden 0,19; Vanadiu 0,12; Nichel 0,11; Bo 0,1 ; Fluor 0,09 ; Cobalt 0,025;
Alte ingrediente: Acid ascorbic; Acid succinic; Acid tartric; Tartrat de potasiu si sodiu; Glicocol Edetat de sodiu ; Glicerina; Acid sulfuric; Apa purificata

Contraindicatii:
alergie la metale, boala Wilson, acumulari accentuate de fier, (hemocromatoza, sideroblastoza, sideroza cauzata de transfuzii), insuficienta renala acuta.

Efecte secundare:
In cazuri extrem de rare au fost semnalate reactii de hipersensibilitate (de ex. urticarie, eritem, prurit) tulburari gastrointestinale slabe, care nu fac necesara intreruperea tratamentului.
Interactiuni medicamentoase: se evita administrarea impreuna cu produse cu continut de fier, alte concentrate cu microelemente, tetraciclina, penicilamina si antiacide (defavorizeaza absorbtia).

Atentie:
Medicamentul Beres Drops Plus se poate administra alaturi de alte medicamente dar se recomanda 30 minute intre cele doua administrari.

A nu se lasa la indemana copiilor!

A se pastra in loc uscat la 15-250C in ambalajul original.

Termen de valabilitate dupa prima deschidere a recipientului: 6 luni.
Termen de valabilitate: 4 ani de la data fabricatiei.

Detalii ale produsului

Reviews

No reviews
Product added to wishlist

Acest website foloseste module cookie.