Sleep Optimizer x 30 capsule

Secom Sleep Optimizer x 30 capsule

Stoc epuizat
50,00 lei
cu TVA

Asociere de ingrediente ce ofera proprietati superioare pentru reducerea tulburarilor de somn

DOAR LA COMANDA

Descriere

Efecte:
- induce si mentine somnul
- imbunatateste calitatea somnului
- reduce durata si frecventa episoadelor de apnee de somn
- reduce nervozitatea
- antidepresiv – induce starea de bine prin stimularea productiei neurotransmitatorului dopamina

Recomandat in: tulburarile de somn (insomnie de inductie, trezire precoce, somn cu intermitente) idiopatice (fara cauze cunoscute) sau induse de depresie, anxietate, modificari horonale, alcoolism, alte afectiuni, schimbari de mediu sau fus orar.

Contraindicatii: A nu se administra persoanelor sub 18 ani, copiilor mici, femeilor insarcinate sau care alapteaza. A nu se administra persoanelor diagnosticate cu MS, limfom, leucemie, diabet, epilepsie, boli autoimune sau celor care folosesc inhibitori MAO (precum iproniazid) deoarece contine melatonina. A nu se administra persoanelor care sufera de astm - melatonina poate provoca atac de astm.

Compozitie / 2 capsule: GABA (acid gama amino butiric) 100mg, Hamei (Humulus Lupulus I.) floare 100mg, Valeriana (Valeriana Officinalis) radacina (0.8% acid valerianic) 400mg, Roinita (Melissa Officinalis) frunza 100mg, L-triptofan 300mg, Melatonina 0.3mg.

Mod de administrare: 2 capsule/zi la culcare sau conform recomandarii consultantului de specialitate. Nu conduceti masina si nu lucrati cu utilaje dupa administrarea acestui supliment alimentar.

Continut: 30 capsule.

Detalii ale produsului

Reviews

No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist

Acest website foloseste module cookie.