Jarro-Dophilus Infant Probiotic drops...

Jarro-Dophilus Infant Probiotic drops 15ml

790011030140
In stoc
89,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

Tulpina probiotica cu rol in sustinerea florei intestinale si a cresterii copilului

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Contine Bifidobacterium Infantis M-63, minimum 1 miliard de celule vii, tulpina probiotica documentata stiintific, cu rol in sustinerea cresterii copilului, dar si a dezvoltarii normale a sistemului imunitar al acestuia.

Oligozaharidele din laptele matern nu ofera in mod direct valoare nutritionala copiilor. Acestea pot tranzita stomacul si intestinul subtire al sugarilor fara a fi alterate sau consumate. La nivelul intestinului distal, oligozaharidele din laptele matern sunt scindate selectiv de specii de Bifidobacterium infantis, in nutrienti ce pot fi asimilati de catre copii.


Bifidobacterium Infantis se numara printre putinele specii bacteriane capabile sa preia si sa metabolizeze toate oligozaharidele prezente in laptele matern (HMOs).
O flora intestinala dominata de aceasta subspecie, Bifidobacterium longum subsp. Infantis, sustine cresterea si dezvoltarea copilului, imbunatatirea integritatii mucoasei intestinale si maturarea functiei imunitare a copilului.


Astfel, relatia simbiotica dintre oligozaharidele din lapte si
Bifidobacterium Infantis sta la baza dezvoltarii nou-nascutului, hranind si dezvoltand sanatatea microbiotei intestinale inainte de inceperea diversificarii.

Compozitie (Per 10 picaturi (0.5ml)):

Bifidobacterium longum subsp. infantis M-63 - 1 mld UFC

Acid citric (corrector de aciditate)

Vitamina E din ulei de Floarea-Soarelui (antioxidant)

Trigliceride cu catena medie (emulsifiant)

Nu contine: grau, gluten, lactate, soia, ou, peste/crustacee, nuci/alune

Mod de administrare:

Copii 0-6 luni: 10 picaturi/zi cu lapte matern sau formula de lapte sau conform recomandarii consultantului de specialitate. A se agita bine inainte de utilizare.

A nu se pastra la o temperatura de peste 25°C.
Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietatilor organoleptice. Astfel, pot exista variatii privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fara a influenta eficienta sau siguranta produsului.
Fiecare lot de materie prima si de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficientei, biodisponibilitatii si sigurantei corespunzatoare.

 

Detalii ale produsului

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte