Mastrelle Amour MOJITO gel lubrifiant...

Mastrelle Amour MOJITO gel lubrifiant 50g

5944732005702
Stoc epuizat
26,00 lei
cu TVA

Înlăturarea disconfortului în timpul actului sexual cauzat de uscăciunea vaginală. Mastrelle® Amour Mojito, gel lubrifiant, poate fi folosit în timpul sarcinii și alăptării.


Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Compozitie

Apă purificată, glicerină, propilenglicol, hidroxietilceluloză, acid lactic, aromă.
Nu conţine hormoni, conservanţi, coloranţi, uleiuri, substanţe grase.

Mod de administrare

Se aplică gelul lubrifiant pe zona intimă și/ sau prezervativ înainte de contactul sexual, ori de câte ori este nevoie, pentru obţinerea unui efect optim de lubrifiere și hidratare.

Mastrelle® Amour Mojito, gel lubrifiant, poate fi folosit în siguranţă împreună cu prezervativul, fără a exista pericolul deteriorării acestuia.

Indicatii

Mastrelle® Amour Mojito, gel lubrifiant, este un gel destinat aplicării pe organele sexuale externe pentru creșterea gradului de hidratare și lubrifiere locală, pentru intensificarea plăcerii și înlăturarea disconfortului din timpul actului sexual din cauza uscăciunii vaginale.

Mastrelle® Amour Mojito, gel lubrifiant, reface echilibrul mucoasei vaginale și favorizează menţinerea unui pH natural, ce asigură un mediu propice dezvoltării florei bacteriene benefice.

Uscăciunea vaginală reprezintă mai mult decât o condiţie fizică. Ea poate cauza scăderea încrederii în sine și sentimente de frustrare care, implicit, afectează și alte aspecte ale vieţii. Poate atrage după sine disconfort sau chiar durere în timpul actului sexual, provocând tensiuni în relaţia de cuplu.

Uscăciunea vaginală poate să apară la orice vârstă, ca urmare a dezechilibrului hormonal fiziologic cauzat de naștere și alăptare, menopauză și perimenopauză sau indus de fumat, consum de alcool, unele medicamente (antihistaminice, antidepresive, contraceptive orale), infecţii locale, stres sau anxietate, igienă intimă excesivă.

Uscăciunea vaginală, însoţită sau nu de senzaţia de mâncărime, usturime sau arsură locală, este o afecţiune foarte des întâlnită la majoritatea femeilor. Alte simptome asociate uscăciunii vaginale sunt: sensibilitate locală, durere sau sângerare ușoară în timpul actului sexual.

Ignorată, uscăciunea vaginală se poate agrava și poate conduce la disconfort în timpul actului sexual, precum și la posibile leziuni ale mucoasei vaginale cu instalarea unor infecţii.

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte