Cebrium x 30 de capsule

Cebrium x 30 de capsule

Ever Neuro Pharma
9120027780035
In stoc
163,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.
Partener de neuitat

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Cebrium este un supliment alimentar ce conţine o combinaţie unică, pantetată, de aminoacizi specifici creierului, optim dozaţi, care să-l sprijine cât mai eficient în rolul său. Cebrium constă dintr-o peptonă (lanţuri scurte de aminoacizi), obţinută printr-un proces de producţie complex, din proteine naturale.
Aminoacizii sunt fragmente de proteine care asigură o varietate de funcţii metabolice, inclusiv ale sistemului nervos. Aminoacizii sunt materiale de construcţie importante, ei intrând în compoziţia neurotransmiţătorilor, care asigură performanţele organismului nostru, fiind esenţiali pentru atenţie și memorie.
Aminoacizi precum acidul glutamic și acidul aspartic sunt cunoscuţi ca neurotransmiţători. Serina, fenilalanina, tirozina, metionina si triptofanul sunt necesari pentru producerea altor neurotransmiţători. Valina este deosebit de importantă pentru buna funcţionare a celulelor nervoase. Neuronii care sunt protejaţi si bine hrăniţi vor avea o structură celulară mai puternică. Aceasta determină optimizarea funcţionării reţelei neuronale în ciuda factorilor externi dăunători (stres, volum mare de lucru, suprasolicitare) și a procesului natural de îmbătrânire.
Cebrium sprijină eficient abilităţile mentale, fiind recomandat în scăderea capacităţii de concentrare, deficit de atenţie, afectarea ușoară a memoriei. Este indicat adulţilor în perioadele de efort intelectual susţinut, în condiţii de stres, surmenaj, forme ușoare de anxietate și depresie.
Puteţi urma o cură cu Cebrium dacă sunteţi:
persoană activă, stresată, încărcată de probleme la serviciu şi acasă
student care doreşte să asimileze cât mai mult înainte de exemene
sportiv care doreşte să-şi sporească capacitatea de concentrare în perioada de pregătire şi/sau în timpul competiţiilor; 
pensionar dornic de a ţine cât mai mult timp minte zilele de naştere ale celor dragi, unde a lăsat cheile casei sau ce are de cumpărat
Cebrium nu este un stimulent, nu conţine stimulente, nu are adaos de zahăr, putând fi administrat în deplină siguranţă diabeticilor.
Cebrium este contraindicat persoanelor cu intoleranţă la lactoză şi fenilcetonurie (conţine fenilalanină).
Compozitie: 68 mg de aminoacizi sub forma de peptone.Acest amestec unic de aminoacizi contine:acid glutamic 14,7%,lizina 10,3%,leucina 10,3%,arginina 10,3%,acid aspartic 10,3%,serina 7,3%,fenilalanina 5,9%,treonina 5,9%,tirozina 5,9%,izoleucina 4,4%,histidina 4,4%,metionina 2,9%,triptofan 1,5%.
Mod de administrare: 1 capsula pe zi dimineata cu un pahar mare de apa
Cantitate: 30 capsule
Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte