Monitor fetal Doppler FD 300-...
Monitor fetal Doppler FD 300-...
Monitor fetal Doppler FD 300-...
Monitor fetal Doppler FD 300-...
Monitor fetal Doppler FD 300-...
Monitor fetal Doppler FD 300-...

Monitor fetal Doppler FD 300- Dispozitiv pentru monitorizarea ritmului cardiac al fătului

In stoc
361,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

Acest produs este conceput pentru monitorizarea ritmului cardiac al fatului.

Descriere

      Acest produs este conceput pentru monitorizarea ritmului cardiac al fătului. Inovația tehnologiei cu ultrasunete, permite atingerea rezultatelor de precizie a funcțiilor vitale ale fătului și monitorizarea lor pe un display intuitiv, permițând astfel sondei portabile recepționeze semnalele captate. Monitorizarea se face atât vizual, printr-un display, cât și acustic prin difuzorul aparatului sau conectând orice preche de căști de 3.5 la modulul principal. Modelul Fetal Dopper FD300 este foarte ușor de folosit, acesta funcționând pe baza de gel sau apă.

   Ascultă viață! Cu ajutorul dispozitivului Fetal Doppler FD300 acum puteți ascultă din confortul căminului dumneavoastră inima bebelușului pe care l purtați în pântece. Compact și foarte ușor de folosit, aparatul detectează rată bătăilor inimii fătului, putând fi folosit începând cu săptămâna a 12-a de sarcina și până la naștere.

      Fetal Doppler FD300 este un produs sigur care deține Declarația de Conformitate cu Directiva Medicală 93/42, prietenos cu mediul și nu emite radiați

    Motivul întrebuințării

      Cu ajutorul Fetal Doppler FD300, folosind tehnologia doppler, puteți ascultă în linsitea casei ce se întâmplă în universul din burtică dumneavoastră. Așezați-va confortabil și localizați poziția fătului. Așezați sonda pe burtică și puteți ascultă bătăile inimii fătului. Sonda se folosește cu gel sau apă.

    Avantaje

       Aparatul poate fi folosit în singuranță în confortul căminului dumneavoastră, fără a fi nevoită  va deplasați la medic. Ascultă viață, fii mai aproape de copilul tău. Aparatul indică ritmul cardiac oferindu-va confortul zilnic în evoluția sarcinii din acest punct de vedere.

     Certificate

CE certificate 

Declarația de Conformitate cu Directiva Medicala 93_42 

     Cum functioneaza - prezentare video

- Vezi aici videoclipul de prezentare

Notă: Acest aparat este doar pentru referință dumneavoastră și nu înlocuiește controalele dumneavoastră periodice.

Detalii ale produsului

Recenzii (0)

Nu sunt recenzii
Produs adaugat la lista de dorinte