MSM Natural crema 200ml

MSM Natural crema 200ml

In stoc
60,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

Descriere

Este o cremă bazată pe o substanță organică, numită MSM (prescurtare de la metilsulfonilmetan), destinată afecțiunilor articulare și nevralgiilor. MSM-ul este prezent în mod natural în anumite celule de la nivelul pielii, numite melanocite, dar și în unele țesuturi elastice. În ultimii ani, i-au fost dedicate mai multe studii, care au demonstrat eficiența sa atunci când este administrat, intern și extern, în afecțiunile reumatice. În această cremă, însă, alături de MSM, există alte câteva component active: extractul de ardei iute, extractul stadardizat de Harpagophytum, uleiul de pin. Această combinație are un efect redutabil în majoritatea afecțiunilor reumatice.


Mod de utilizare: Se întinde în strat subțire pe zona afectată, masându-se foarte ușor, așa încât crema să pătrundă înpiele. De regulă, o singură aplicație la 24 de ore este suficientă.


Ingrediente: Vaselinum album, Capsici aqueous extractum, Methyl sulphonylmethanum, Oleum helianthus extractum, Camphorus, Cholesterolum, Aetherolanumpini, Harpagophytumextractum (min. 2,5% harpagozide), Potassium sorbate, Natrium benzoate, Acidumcitricum.
Prezentare: Flacon de 200 ml.

Detalii ale produsului

Recenzii (0)

Nu sunt recenzii
Produs adaugat la lista de dorinte