Zdrovit MaxiMag 375mg Magneziu+B6 x 60 plicuri

X09439

Zdrovit

Contracareaza stresul si are efect protector asupra miocardului

Mai multe detalii

48,00 lei

Adauga la lista dorintelor

 • Compozitie/plic:  acid citric, carbonat de magneziu, citrat trisodic, izolmalt, ciclamat de sodiu, aroma de lamaie, zaharina sodica, clorhidrat de piridoxina, riboflavin-5-fosfat de sodiu;
  magneziu 375mg; vitamina B6 1.4mg;

  Magneziul are efect calmant (scade excitabilitatea fibrelor neuro-musculare, atat netede cat si striate). Contracareaza stresul si are efect protector asupra miocardului. Magneziul este esential in mentinerea echilibrului electrolitic al organismului uman si participa la diverse procese metabolice in organism.
  Vitamina B6 adaugata magneziului creste asimilarea acestuia in organism, asigurandu-i o concentratie mare in plasma si o scadere a eliminarii prin urina.
   

  Nivelul de magneziu din organism este variabil si se poate modifica in timp in functie de necesarul de magneziu si modificarile dietei si stilului de viata. Cauzele deficientei de magneziu pot fi generate si de o nevoie crescuta a organismului pentru acest element. Aceste cazuri sunt intalnite, de exemplu, la adolescenti, in cazul femeilor care alapteaza sau la femeile insarcinate. Este necesar consumul unor cantitati mai mari de magneziu si in cazul persoanelor expuse la munca fizica dificila sau la conditii de stres. De obicei, aceste persoane elimina cantitati mari de magneziu ca urmare a metabolismului crescut.

  Mod de administrare:1 plic pe zi, dizolvat intr-un pahar cu apa.

30 alte produse in aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrieti o recenzie

Zdrovit MaxiMag 375mg Magneziu+B6 x 60 plicuri

Zdrovit MaxiMag 375mg Magneziu+B6 x 60 plicuri

Contracareaza stresul si are efect protector asupra miocardului