Favio Multivitamine x 60 de tablete

UniComs AG

Supliment special formulat pentru persoanele cu diabet

Mai multe detalii

Adauga la lista dorintelor

 • Favio® conţine 16 vitamine și minerale și este fortificat cu M0N6X™, ceea ce îl face un supliment alimentar unic, special formulat pentru menţinerea valorilor normale ale glicemiei și susţinerea funcţionării normale a pancreasului endocrin.

  Administrarea regulată a Favio®:

  • Ajută la menţinerea unor niveluri normale ale glucozei în sânge;
  • Susţine sistemul imunitar;
  • Ajută la funcţionarea în condiţii normale a glandei tiroide;
  • Ajută la coagularea normală a sângelui;
  • Ajută la menţinerea vederii normale;
  • Diminuează în mare măsură senzaţia de oboseală şi epuizare şi creşte energia;
  • Favorizează protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ;
  • Ajută la menţinerea unor celule sanguine normale;
  • Ajută la menţinerea frumuseţii pielii și a unghiilor.

  Zincul contribuie la menţinerea vederii normale și la funcţionarea normală a sistemului imunitar. De asemenea, contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ, la menţinerea concentraţiilor normale de testosteron din sânge și la metabolismul normal al acizilor grași. Zincul mai contribuie la metabolismul normal al macronutrienţilor, la funcţia cognitivă normală și la metabolismul normal al carbohidraţilor.

  Cromul contribuie la metabolismul normal al macronutrienţilor și la menţinerea concentraţiilor normale ale glucozei din sânge.

  Vitamina A contribuie la menţinerea sănătăţii pielii, la menţinerea vederii normale și la funcţionarea normală a sistemului imunitar.

  Vitamina B6 contribuie la metabolismul energetic normal, la funcţionarea normală a sistemului nervos și la metabolismul normal al proteinelor și al glicogenilor.

  Vitamina B6 contribuie de asemenea la formarea normală a globulelor roșii și la funcţionarea normală a sistemului imunitar, precum și la reducerea oboselii și extenuării și a metabolismul normal al homocisteinei.

  Acidul alfa-lipoic este produs de organism, unde ajută la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ și la transformarea glucozei în energie. Substanța are capacitatea de a fi solubilă atât în apă, cât și în grăsimi, ceea ce îi conferă o capacitate suplimentară de lucru.

  Luteina este un pigment (carotenoid) prezent în structura maculei și a retinei și care contribuie la menținerea vederii normale.

  În completare, Favio® conţine şi: Vitamina C: Contribuie la funcţionarea normală a sistemului imunitar și la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ. De asemenea, contribuie la reducerea oboselii și extenuării, la funcţionarea normală a sistemului nervos și la metabolismul energetic normal.

  Vitamina B12: Contribuie la metabolismul energetic normal, la funcţionarea normală a sistemului nervos și la metabolismul normal al homocisteinei. Vitamina B12 mai contribuie la formarea normală a globulelor roșii, la funcţionarea normală a sistemului imunitar și la reducerea oboselii și extenuării.

  Vitamina D: Contribuie la absorbţia/utilizarea normală a calciului și fosforului, la menţinerea concentraţiilor normale de calciu în sânge, la funcţionarea normală a sistemului imunitar și la menţinerea sănătăţii sistemului osos.

  Vitamina E: Contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

  Biotina: Contribuie la metabolismul energetic normal, la funcţionarea normală a sistemului nervos, la metabolismul normal al macronutrienţilor și la menţinerea sănătăţii psihice.

  Acid pantotenic: Contribuie la metabolismul energetic normal, la reducerea oboselii și extenuării și la performanţa mentală normală.

  Iod: Contribuie la funcţia cognitivă normală, la metabolismul energetic normal, la funcţionarea normală a sistemului nervos și la producţia normală de hormoni tiroidieni și la funcţionarea normală a glandei tiroide.

  Seleniu: Contribuie la spermatogeneza normală, la funcţionarea normală a sistemului imunitar și la funcţionarea normală a glandei tiroide. De asemenea, contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ și la menţinerea sănătăţii unghiilor si părului.

  Mangan: Contribuie la metabolismul energetic normal, la menţinerea sănătăţii sistemului osos, la formarea normală a ţesuturilor conjunctive și la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

  Magneziu: Contribuie la reducerea oboselii și extenuării, la metabolismul energetic normal și la funcţionarea normală a sistemului nervos. Magneziul mai contribuie la funcţionarea normală a sistemului muscular, la menţinerea sănătăţii psihice, la echilibrul electrolitic și la menţinerea sănătăţii sistemului osos.

  Niancină:  Contribuie la metabolismul energetic normal, la funcţionarea normală a sistemului nervos, la menţinerea sănătăţii pielii și  la reducerea oboselii și extenuării.

  Vitamina B2: Contribuie la metabolismul energetic normal, la funcţionarea normală a sistemului nervos, la menţinerea globulelor roșii normale, la menţinerea sănătăţii pielii și la menţinerea vederii normale. De asemenea, mai contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ și la reducerea oboselii și extenuării.

  Vitamina B1: Contribuie la metabolismul energetic normal, la funcţionarea normală a sistemului nervos și la funcţionarea normală a inimii.

  Administrare: 2 tablete pe zi

  Fara parabeni! Fara gluten! Favio nu este un medicament si nu vindeca diabetul.

30 alte produse in aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrieti o recenzie

Favio Multivitamine x 60 de tablete

Favio Multivitamine x 60 de tablete

Supliment special formulat pentru persoanele cu diabet