Solgar Ester C Plus Vitamina C 1000 mg x 30 de tablete

Solgar Vitamin & Herb

Vitamina C non-acidă ușor absorbabilă/ complex de bioflavonoide.

Mai multe detalii

Adauga la lista dorintelor

 • Vitamina C este o vitamină antioxidantă esențială sănătății organismului, fiind în special importantă pentru menținerea sănătății pielii. 
  Funcția sa primară este aceea de a contribui la sintetizarea colagenului, o proteină necesară pentru formarea pielii, ligamentelor, oaselor și dinților, cât și pentru întărirea pereților vaselor de sânge. În plus, vitamina C joacă un rol important în absorbția fierului, care este necesar pentru formarea celulelor roșii. 
  De asemenea, are un rol în utilizarea fierului și acidului folic, una dintre vitaminele complexului B. Este bine-cunoscut faptul că Vitamina C se distruge prin procesarea alimentelor în mai mare măsură decât orice altă substanță nutritivă. Este de asemenea de notorietate faptul că organismul nu depozitează vitamina C, având tendința de a excreta cantități excesive.
  Ester-C ® reprezintă o formă inovativă de vitamina C, care include de asemenea și metaboliții vitaminei C. Acești metaboliți ajută vitamina C să pătrundă în sistemul circulator mai repede, în cantități mai mari și cu pierderi mai mici. 
  În plus, metaboliții Ester-C ® ajută vitamina să penetreze celulele albe mai eficient. Celulele albe, după cum este bine-cunoscut, necesită niveluri ridicate de vitamina C în procesul lor metabolic. 
  Astfel, Ester-C ® susține rolul crucial al celulelor albe în sistemul imunitar. Ester-C ® se absoarbe de aproximativ patru ori mai mult, se activează de două ori mai repede și rămâne în sânge de două ori mai mult timp decât vitamina C normală.

  Administrare: pentru adulti 1 tableta pe zi preferabil in timpul mesei

  Ingrediente/tableta:

  Vitamina C (sub formă de Ester-C®, ascorbat de calciu) 1000mg
  Complex de bioflavonoide din citrice 200mg 
  Gumă de celuloză, Rutină 25mg
  Extract din pudră de fructe Acerola (Malpighia glabra) (4:1) 25mg
  Pudră de măceșe (Rosa canina) 25mg

  Nu contine zaharuri, sare, amidon, grau, soia, gluten sau lactoza iar formula nu utilizeaza arome sau coloranti artificiali.

30 alte produse in aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrieti o recenzie

Solgar Ester C Plus Vitamina C 1000 mg x 30 de tablete

Solgar Ester C Plus Vitamina C 1000 mg x 30 de tablete

Vitamina C non-acidă ușor absorbabilă/ complex de bioflavonoide.