Apireven crema x 30 de grame

Apireven crema x 30 de grame

5944731000104
In stoc
24,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.
Pentru dureri musculare si articulare

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Crema Apireven - Institutul Apicol este o crema cu un continut ridicat in substante naturale (venin de albine), destinat mentinerii unei stari de confort si relaxarii musculare.  Principiul activ al produsului este asigurat prin combinarea in mod echilibrat a unor componente de propolis ( flavone, uleiuri eterice, taninuri ) cu actiune antioxidanta, antiseptica si cicatrizanta, cu extractele naturale de capsici si venin de albine care asigura activarea circulatiei periferice, ce determina o stare de relaxare si confort.
Crema Apireven  este recomandata ca adjuvant in:
  • reumatism acut si cronic,
  • dureri reumatismale,
  • dureri musculare si articulare,
  • spondilita anchilozanta
  • lumbago,
  • sciatica,
  • degeraturi,
  • precum si pentru masajul sportivilor.
 
Precautie: Crema nu trebuie aplicata in zona din jurul ochilor, gurii sau pe rani deschise sau alte zone dechise. Eventuala inrosire a zonei pe care s-a aplicat crema dispare dupa maximum 30 minute si constituie dovada eficientei produsului. Daca reactia persista se recomanda intreruperea utilizarii produsului.
Compozitie
Extract propolis, ceara, lanolina, ulei parafina, cetaceum, extract capsici, camfor, nicotinat de metil, solutie de venin de albine.
Administrare
Se aplica in zonele dureroase, articulatiile bolnave sau in apropierea lor. Crema se aplica in cantitati mici pe suprafetele de masat. Masajul se face usor, fara aplicarea de presiune pe tesuturi. Pentru un efect mai indelungat, zona masata trebuie acoperita cu un material din fibre naturale, de preferinta lana. Excesul de crema nu trebuie obligatoriu indepartat.

Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte