Preț redus! Solgar Glucozamina, Acid hialuronic, Condoitrina, MSM x 60 de tablete Mărește

Solgar Glucozamina, Acid hialuronic, Condoitrina, MSM x 60 de tablete

A005098

Produs hipoalergenic, nu contine crustacee

More details

Produsele conțin TVA.
Pentru comenzi mai mari de 250 RON livrarea este gratuită!
Comandă telefonic:
0746 156 833 / 0332 102 582

141,00 lei (inclusiv TVA)

-15,00 lei

156,00 lei (inclusiv TVA)

Informații

Atât glucozamina cât și condroitina reprezintă surse ale elementelor structurale esențiale denumite glucozaminoglicani, necesare pentru sănătatea cartilajelor, asigurarea mobilității, a potențialului de mișcare, a flexibilității, cât și pentru reducerea tensiunii din încheieturi, provocate ocazional de exerciții sau activitate fizică. 
MSM (metilsulfonilmetanul) reprezintă o sursă naturală, biodisponibilă de sulf, un mineral important ce contribuie la menținerea unui nivel sănătos de colagen, cât și la sănătatea cartilajelor încheieturilor și la mobilitatea acestora. MSM acționează în mod sinergic pentru a spori beneficiile glucozaminei și condroitinei. Această formulă asigură de asemenea și acid hialuronic.

Administrare: 1-4 tablete/zi preferabil in timpul mesei. Numai pentru adulti

Ingrediente/tableta: Hidroclorură de glucozamină fără conținut de crustacee 500 mg
Sodiu din sulfat de condroitină 400 mg
MSM (sub formă de metilsulfonilmetan) 500 mg
Extract de Colagen BioCell tip II® 100 mg, ce asigură: Colagen hidrolizat tip II 60 mg, Sulfat de condroitină 20 mg, Acid hialuronic 10 mg

Nu contine zaharuri, sare, amidon, grau, soia, gluten sau lactoza iar formula nu utilizeaza arome sau coloranti artificiali.

Atentionari: A se administra cu prudenta femeilor insarcinate sau care alapteaza, precum si in caz de astm, diabet tip II sau tulburari de coagulare a sangelui. Poate interfera cu antitrombotice, anticoagulante, sau aspirina la administrare concomitenta.

30 alte produse în aceeași categorie: