ColaFast Colagen Rapid 30cps 2+1...

ColaFast Colagen Rapid 30cps 2+1 GRATIS Good Days Therapy

5941828019001
In stoc
95,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

Te pune în mișcare!

Tripla putere a colagenului și absorbție ridicată pentru articulații, tendoane și ligamente!

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

ColaFast® Colagen Rapid conține o formulă naturală unică în România ce a fost creată și dezvoltată în laboratoarele Partners Canada și care combină 3 tipuri de colagen: 

  •          Colagen Cartidyss® - formulă brevetată extrasă din cartilajul de pisică de mare (sursă marină rară de calitate superioară cu absorbție specifică la nivelul cartilajului articular
  •          Colagen Collyss® - formulă brevetată extrasă din pește marin (sursă marină de calitate superioară cu absorbție specifică la nivelul tendoanelor și ligamentelor)
  •          Colagen nativ tip II

Formula este îmbogățită cu vitamina C care ajută la o absorbție ridicată a celor 3 tipuri de colagen.

Pe măsura înaintării în vârstă, scade sinteza de colagen, rezistența cartilajului se deteriorează și atunci e necesară o sursă de colagen de calitate superioară, cu grad de absorbție ridicat. Să nu uităm că baza sănătății noastre constă atât în ceea ce consumăm, cât și, în egală măsură, în ceea ceea ce absorbim și asimilăm. În cazul suplimentelor alimentare, absorbția este esențială pentru eficiența lor terapeutică.
 
Avantajele unice și protejate de brevete ale ColaFast® Colagen Rapid:
·       Conține 2 formule brevetate de colagen marin - Collyss® și  Cartidyss®. Brevetul oferă siguranță și încredere în calitatea, funcționalitatea și eficiența unui produs.
·       Collyss® și  Cartidyss® au mărimea particulelor de colagen de 2000, respectiv 3000 daltoni, ceea ce face ca absorbția să fie rapidă și net superioară față de colagenul animal obișnuit (mărimea particulei de până la 50.000-100.000 daltoni) sau chiar față de alte forme de colagen marin obișnuit (mărimea particulei este de până la 10.000 daltoni).
 

Beneficiile ColaFast® Colagen Rapid:

 

• Contribuie la susținerea mobilității și flexibilității  la nivelul articulațiilor, tendoanelor și ligamentelor având și un efect antiinflamator;

•  Contribuie la reducerea disconfortului articular și muscular;

•  Ajută la hrănirea cartilajului articular și asigură rezistența acestuia la compresie;

•  Recomandat pentru îmbunătățirea funcțiilor articulațiilor deteriorate și întărirea tendoanelor și ligamentelor;

•  Este benefic  în perioada de recuperare după accidente ale aparatului locomotor.

 

Ingrediente: agent de încărcare: amidon de porumb; capsulă: gelatină, dioxid de titan; Colagen Cartidyss® (proteine de colagen tip II, formulă brevetată extrasă din cartilaj de pisică de mare) 33,33mg; Colagen Collys® (proteine colagen de tip I, formulă brevetată extrasă din pește ) 22,22mg; Vitamina C: acid ascorbic 20mg; emulsifiant: stearat de magneziu; colagen nativ tip II 0,5mg.

Mod de utilizare: 1 capsulă pe zi, în timpul sau după masă, cu o cantitate suficientă de lichid. În cazuri deosebite sau pentru persoanele supraponderale, se poate mări doza la 2 capsule pe zi.

Mod de prezentare: Cutie cu 2 blistere a câte 15 capsule a 524,9g (Greutate netă 15,75 g)

Condiții de păstrare:  A se păstra la temperatura camerei, la loc uscat.

ContraindicațiiNu se administrează copiilor cu vârsta de până la 3 ani, femeilor însărcinate sau care alaptează, precum și persoanelor cu intoleranță individuală la pește sau/și pisică de mare sau la oricare dintre componentele preparatului. Conține ingrediente de origine marină, posibil alergenice (pește și pisică de mare).

Producător: Partners Inc., 1stCanadian Place, Ontario, Canada, exclusiv pentru Biopol gn sro, Praga, Cehia, divizia europeană a Pharma United Inc., Ontario, Canada.

Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte