Carmol Reumato Gel rece x 50 ml

ACM Laboratoire Dermatologique

Reduce durerile articulare, nearticulare, tensiunea musculara, luxatiile minore, hiperesteziile

Mai multe detalii

12,50 lei

Adauga la lista dorintelor

 • Carmol Reumato gel este un produs ideal pentru reducerea disconfortului muscular din raceala si gripa sau de orice alta natura. De asemenea, este recomandat pentru tonifierea musculaturii la persoanele imobilizate sau cu mobilitate redusa. Reduce durerile articulare, nearticulare, tensiunea musculara, luxatiile minore, hiperesteziile. Reduce durerile asociate reumatismului articular si nearticular si durerile cauzate de tensiunea musculara. De asemenea, poate fi folosit pentru functionarea corecta a articulatiilor si in caz de accidentari, intinderi si luxatii minore, nevralgii, hiperestezii. 

  Mod de administrare

  Carmol Reumato gel se aplica in strat subtire pe tegumentul zonelor dureroase, doza putandu-se repeta de 2-3 ori pe zi. Produsul este destinat exclusiv utilizarii externe.

  Precautii la utilizare

  Produsul se utilizeaza cu precautie la copiii cu varsta sub 12 ani. Nu este indicata administrarea pe zone cutanate extinse, deoarece exista riscul absorbtiei sistemice a ingredientelor active ale produsului. Trebuie evitat contactul Carmol Reumato gel cu ochii si cu mucoasele.

  Prezentare

  50 ml

30 alte produse in aceeasi categorie:

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrieti o recenzie

Carmol Reumato Gel rece x 50 ml

Carmol Reumato Gel rece x 50 ml

Reduce durerile articulare, nearticulare, tensiunea musculara, luxatiile minore, hiperesteziile