Carmol Reumato Gel rece x 50 ml

Carmol Reumato Gel rece x 50 ml

In stoc.
12,50 lei
cu TVA Livrat in 1-5 zile.
Reduce durerile articulare, nearticulare, tensiunea musculara, luxatiile minore, hiperesteziile

Descriere

Carmol Reumato gel este un produs ideal pentru reducerea disconfortului muscular din raceala si gripa sau de orice alta natura. De asemenea, este recomandat pentru tonifierea musculaturii la persoanele imobilizate sau cu mobilitate redusa. Reduce durerile articulare, nearticulare, tensiunea musculara, luxatiile minore, hiperesteziile. Reduce durerile asociate reumatismului articular si nearticular si durerile cauzate de tensiunea musculara. De asemenea, poate fi folosit pentru functionarea corecta a articulatiilor si in caz de accidentari, intinderi si luxatii minore, nevralgii, hiperestezii. 

Mod de administrare

Carmol Reumato gel se aplica in strat subtire pe tegumentul zonelor dureroase, doza putandu-se repeta de 2-3 ori pe zi. Produsul este destinat exclusiv utilizarii externe.

Precautii la utilizare

Produsul se utilizeaza cu precautie la copiii cu varsta sub 12 ani. Nu este indicata administrarea pe zone cutanate extinse, deoarece exista riscul absorbtiei sistemice a ingredientelor active ale produsului. Trebuie evitat contactul Carmol Reumato gel cu ochii si cu mucoasele.

Prezentare

50 ml

Detalii ale produsului

5 Produse

Reviews

No reviews
Product added to wishlist

Acest website foloseste module cookie.