Vitreoclar+ x 30 capsule Mărește

Vitreoclar plus x 30 capsule

X07977

Vitreoclar + este un supliment alimentar cu glucozamina , colagen hidrolizat si vitamina E, cu extract din seminte de Vitis Vinifera .

More details

Produsele conțin TVA.
Pentru comenzi mai mari de 250 RON livrarea este gratuită!
Comandă telefonic:
0746 156 833 / 0332 102 582

37,00 lei (inclusiv TVA)

Informații

Indicatii:
Vitreoclar + este un supliment alimentar cu glucozamina , colagen hidrolizat si vitamina E, cu extract din seminte de Vitis Vinifera . Acesti nutrienti sunt utili pentru reinnoirea si protectia tesutului conjunctiv al organismului, tesut supus alterarilor cauzate de imbatranire sau de anumite afectiuni.
Tesutul conjunctiv ( categorie din care face parte si corpul vitros ocular ) este alcatuit din celule specializate, o matrice fibrilara si apa. Matricea este constituita in principal din colagen, acid hialuronic, si proteoglicani. Aceste molecule de natura fibrilara functioneaza ca un suport, dar sunt supuse proceselor fiziologice de degradare oxidativa sau enzimatica, contrabalansate de o sinteza constanta.
Din cauza imbatranirii sau in anumite afectiuni, procesele degenerative devin predominante si este necesara o interventie pentru a le stopa si pentru a stimula sinteza.

Compozitie:
Vitreoclar + contine toate substantele necesare pentru hranirea tesutului conjunctiv : colagen II , acid hialuronic , sulfat de condroitina si glucozamina .
In particular , sulfatul de condroitina si glucozamina interactioneaza sinergic : glucozamina stimuleaza metabolismul celulelor tesutului conjunctiv , accelerand sinteza componentei fibrilare a matricei , pe cand sulfatul de condroitina actioneaza prin stabilizarea fibrelor de colagen , prevenind atacarea acestora de catre procesele de degradare enzimatica .
Vitreoclar + incorporeaza , de asemenea , extract de seminte de struguri care contine principii naturale care inhiba activitatea enzimelor responsabile de degradarea colagenului si a acidului hialuronic , si limiteaza efectele nocive ale radicalilor liberi .
Vitamina E previne procesele oxidative frecvent responsabile pentru degradarea moleculelor mari , precum acidul hialuronic .
Calciul si potasiul sunt minerale esentiale care contribuie la pastrarea echilibrului apei in tesuturile corpului prin activitatea lor in fluidele intra si extracelulare . Suplimentarea lor poate compensa posibilele carente cauzate de o dieta cu un aport redus .

Mod de administrare :
1 tableta / zi , sau conform prescriptiei medicale , cu un pahar de apa .

30 alte produse în aceeași categorie: