Systane Gel Drops gel oftalmic, 10ml, Alcon

Systane Gel Drops gel oftalmic, 10ml, Alcon

Stoc epuizat
57,50 lei
cu TVA

Descriere

Descriere: Systane Gel Drops este o solutie sterila cu formula special creata pentru a lubrifia si a reface suprafata oculara, protejand-o de deteriorarea suplimentara.
Poate fi folosit atat in timpul zilei cat si al noptii si ofera ameliorarea simptomelor moderate pana la severe ale ochiului uscat.

Indicatii:

Systane Gel Drops reprezinta un tratament pentru ochiul uscat, destinat ameliorarii temporare a simptomelor oculare datorate uscaciunii ochiului, precum disconfortul, senzatia de arsura si iritatia.

Compozitie:

polietilenglicol 400, propilenglicol, hidroxipropil guar, sorbitol, aminometilpropanol, acid boric, clorura de potasiu, clorura de sodiu, edetat disodicsi conservant polyquaternium-1.

Mod de utilizare: Se poate utiliza ori de cate ori este nevoie, pe parcursul intregii zile si de asemenea in timpul noptii. Produsul poate fi folosit pentru tratamentul ochiului uscat, asociat cu purtarea lentilelor de contact, picaturile fiind administrate inainte de plasarea lentilelor de contact si dupa indepartarea acestora. Agitati energic inainte de utilizare. Administrati-va picaturile in ochi si clipiti.

Detalii ale produsului

Reviews

No reviews
Produs adaugat la lista de dorinte

Acest website foloseste module cookie.