Dacia Plant Ginkgo Biloba x 60 cp 1+1 CADOU

B0X007079

Promotie limitata

Dacia Plant România

Ginkgo Biloba este un produs natural recomandat pentru normalizarea circulatiei cerebrale si eficientizarea randamentului intelectual.

Mai multe detalii

18,00 lei

Adauga la lista dorintelor

 • Creierul este principalul coordonator si centru de comanda al organismului, fiind alcatuit din peste 10 milioane de neuroni. Activitatea cerebrala integreaza functiile cognitive, prin intermediul carora omul cunoaste realitatea, acestea incluzand: atentia, memoria, gandirea si invatarea. Informatiile care trebuiesc memorate produc la nivelul neuronilor modificarea potentialului electric de membrana, fiind retinute temporar sub forma de activitate electrica; in functie de intensitate informatia putand fi ''impregnata'' pe o durata mai lunga sau mai scurta de timp.
  Produsul contine un amestec de plante cu actiune stimulenta a circulatiei cerebrale si stimulenta mentala care corecteaza simptomele ce apar in cursul procesului de imbatranire fiziologica si/sau patologica (lipsa de atentie, slabirea memoriei, a concentrarii mentale, scaderea ratei circulatiei cerebrale), fiind de asemenea recomandat si in afectiuni vasculare si tulburari neurosenzitive care pot apare la orice varsta.

  Mod de administrare:

  Adulti si tineri peste 15 ani: cate 1 comprimat de 2 ori pe zi, cu 30 de minute inaintea mesei.
  Copii intre 10 si 14 ani: cate 1/2 cpr. de 2 ori pe zi, cu 30 de minute inaintea mesei.
  Administrarea se realizeaza pe o perioada de 2 luni, dupa care se face o luna de zile pauza, iar apoi cura se poate relua.
  Comprimatele se inghit cu apa sau se sfarama in gura (absorbtia substantelor bioactive este mult mai rapida). In caz de dificultate la inghitire, comprimatele se pot rupe in doua.

  Ingrediente/comprimat:

  Celuloza microcristalina; angelica (Angelica archangelica) - radacini (100 mg); Ginkgo Biloba (Ginkgo Biloba) - frunze (100 mg); busuioc (Ocimum basilicum) - parti aeriene (50 mg); menta (Mentha piperita) - frunze (50 mg); roinita (Melissa officinalis) - parti aeriene (50 mg), dioxid de siliciu coloidal; stearat de magneziu.

  Contribuie la:

  - normalizarea circulatiei cerebrale si periferice
  - functionarea normala a sistemului nervos prin:
  - normalizarea metabolismului energetic la nivel cortical
  - normalizarea sintezei de ATP (acidul adenozintrifosforic reprezinta forma de stocare a energiei la nivel celular)
  - armonizarea starii psiho - emotionale
  - functionarea in conditii optime a capacitatii de concentrare si memorare
  - eficientizarea randamentului intelectual
  - reducerea starii de oboseala psihica si mentala
  - functionarea normala a auzului
  - mentinerea echilibrului in conditii optime

  Contraindicatii:

  Hemoragii, accidente vasculare hemoragice recente, alergie la oricare dintre componentele produsului, intoleranta la lactoza.

30 alte produse in aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrieti o recenzie

Dacia Plant Ginkgo Biloba x 60 cp 1+1 CADOU

Dacia Plant Ginkgo Biloba x 60 cp 1+1 CADOU

Ginkgo Biloba este un produs natural recomandat pentru normalizarea circulatiei cerebrale si eficientizarea randamentului intelectual.