Hypnox DuoMAX 60cp Good Days Therapy 2+1GRATIS

Promotie limitata

Ajutorul tau in insomnie, somn agitat, scurt sau superficial.

Mai multe detalii

Adauga la lista dorintelor

 • Hypnox® DuoMAX conține o formulă inovatoare 100% naturală - Hypnox® Blend™ în combinație cu vitamina B6, pentru un somn profund și de calitate!

  • Ingrediente naturale de puritate înaltă, dozate optim, cu eficiență testată științific.
  • Absorbție ridicată și efect rapid.
  • Poate fi utilizat ocazional sau pe termen lung, fără a crea dependență.

  Substanța activă din Hypnox® DuoMAX este Hypnox® Blend™, un amestec de extracte concentrate, standardizate de plante, Lactium® și vitamina B6, cu proprietăți relaxante, care ajută la inducerea unui somn profund și de calitate.

  Extractele standardizate de Valeriană, conuri de Hamei, Floarea-pasiunii și de Roiniță plus Lactium®  sunt optim dozate în formula Hypnox® Blend™ pentru a avea efect prompt și de durată. Vitamina B6 susține sistemul nervos.

  Hameiul are efect liniștitor asupra sistemului nervos, induce instalarea somnului; amestecul de Hamei și Valeriana afectează receptorii din creier responsabili pentru somn și calmează activitatea nervoasă într-un mod natural, contribuie la un somn sănătos, ajută la adormire; extractul de Floarea-pasiunii induce starea de calm, reducând agitația psihomotorie, crește rezistența la stres și favorizează instalarea unui somn odihnitor, iar Roinița susține starea de calm și ajută la instalarea somnului, contribuie la o relaxare optimă și la un somn sănătos.  

  Hypnox® DuoMax poate fi administrat ocazional sau pe termen lung, fără a crea dependență. Folosit conform prospectului, nu prezintă reacții adverse.     

  Se recomandă utilizarea Hypnox® DuoMAX:

  • în cazul dificultăților în a adormi;
  • în cazul tulburărilor de somn;
  • pentru inducerea unui somn de calitate;
  • pentru un somn odihnitor și profund;
  • pentru creșterea duratei somnului;
  • în cazuri de somn agitat, scurt sau superficial;
  • vitamina B6  contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos;
  • vitamina B6 contribuie la menținerea sănătății psihice;
  • vitamina B6 contribuie la reducerea oboselii și extenuării.

  Ingrediente: Hypnox® Blend™ (extract 10:1 din rădăcină de Valeriană/Valeriana officinalis, cu 0,8% acid valerianic; extract 4:1 din conuri de Hamei/Humulus lupulus; extract 4:1 din flori de Floarea-pasiunii/Passiflora incarnata; extract 5:1 din părți aeriene de Roiniță/Melissa officinalis; Lactium® (hidrolizat proteic din lapte αS1 decapeptidă); agenți de încărcare: celuloza microcristalină, fosfat dicalcic; maltodextrină; agent antiaglomerant: stearat de magneziu; agenți de glazurare: hidroxipropilmetilceluloză, polivinilpirolidonă; Vitamina B6/clorhidrat de piridoxină.

  Mod de utilizare: Se ia intern 1 comprimat cu 30 de minute înainte de culcare. Utilizat conform prospectului, Hypnox® DuoMAX  nu prezintă reacții adverse. Este permis diabeticilor. 

  Contraindicații: Nu se administrează la copii, femei însărcinate sau care alăptează și la persoane care au intoleranţă la lactoză sau sunt alergice la oricare dintre ingrediente.

30 alte produse in aceeasi categorie:

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrieti o recenzie

Hypnox DuoMAX 60cp Good Days Therapy 2+1GRATIS

Hypnox DuoMAX 60cp Good Days Therapy 2+1GRATIS

Ajutorul tau in insomnie, somn agitat, scurt sau superficial.