la Roche-Posay Pachet Lipikar Baume AP+ balsam x 400ml +Cadou Lipikar Syndet AP+ 200ml

la Roche-Posay Pachet Lipikar Baume AP+ balsam x 400ml +Cadou Lipikar Syndet AP+ 200ml

Stoc epuizat
88,00 lei
cu TVA

Descriere

PROPRIETĂȚI

Uscare severă a pielii la nou-născuți, bebeluși, copii și adulți. Piele sensibilă, foarte uscată, iritată și predispusă la mâncărime care generează scărpinat. Potrivit pentru pielea cu tendință atopică și predispusă la alergii.


Cercetările La Roche-Posay au demonstrat că nu este suficient să se restaureze bariera protectoare a pielii pentru a calma pe termen lung pielea atopică. Este, de asemenea, necesar pentru a-și re-echilibra microbiomul, reprezentat de populația micro-organismelor care se află la suprafața pielii. În cazul în care acesta ramane dezechilibrat, chiar dacă bariera pielii este reconstruită, atacurile uscăciunii severe, iritațiile și mâncărimile vor reveni.

LIPIKAR BAUME AP+  cu Aqua Posae Filiformis, un nou ingredient activ exclusiv pentru a acționa asupra celor doi factori determinanți pentru pielea cu tendință atopică:

  • Restabilește și stabilizează echilibrul microbiomului
  • Repară și conservă bariera cutanată
Într-o formulă concentrată în Niacinamida calmantă și Unt de Karite 20% și dezvoltată cu un minimum de ingrediente active selecționate pentru eficacitatea și toleranța lor.

Detalii ale produsului

Reviews

No reviews
Product added to wishlist

Acest website foloseste module cookie.