Solgar Formula VM 2000 60 Tablete + Magnesium cu B 6 100 Tablete

Solgar Formula VM 2000 x 60 Tablete + Magnesium & B6 x 100 Tablete

Stoc epuizat
104,00 lei
cu TVA

Descriere

Formula VM 2000- un sistem bogat în substanțe nutritive pentru secolul 21. O formulă echilibrată cu putere ridicată, ce conține toate vitaminele necesare, minerale, aminoacizi, antioxidanți, enzime digestive, superalimente precum spirulina, plante ca ginsengul siberian, echinaceea, suma, năsturelul etc., fibre solubile în apă și bioflavonoide.

VM-2000 este formula ideală pentru un nivel ridicat de sănătate și vitalitate, asigurând un complex echilibrat de vitamine B. Reduce stresul oxidativ, asigură energie și contribuie la absorbția micronutrienților.

Magneziu cu vitamina B6/Magnesium + B6- magneziu îmbogățit cu vitamina B6, ce susține funcțiile psihologice și nervoase normale și atenuează crampele. Este ideal pentru sindromul premenstrual, in caz de crampe,iritabilitate si migrene.

Beneficii:
- Suplimentele alimentare Solgar au la baza numai materii prime de inalta calitate, 100% naturale.
- Nu utilizeaza niciodata ingrediente modificate genetic.
- Sunt urmate proceduri stricte de control al calitatii in toate etapele de productie.
- Sunt asigurate cele mai bune surse de materii prime prin testare si selectie.
- Fiecare produs este fabricat separat, in spatii izolate supravegheate strict pentru a asigura cel mai inalt nivel posibil de puritate si pentru a preveni contaminarea produselor.
- Sunt utilizate flacoane de sticla de culoarea chihlimbarului, pentru a pastra proprietatile si stabilitatea substantelor nutritive si a extractelor din plante.
- Toate verificarile produselor sunt efectuate in conformitate cu bunele practici de fabricatie pentru a se asigura excelenta calitatii.
- Fiecare produs Solgar este testat pentru puritate, stabilitate, perioada de eliberare si conformitate cu informatiile prevazute pe eticheta.
- Produsele solgar nu contin zaharuri, sare, amidon, drojdie, porumb, soia, grau, gluten sau lactoza, putand fi consumate de vegani sau vegetarieni.

Administrare:
Formula VM 2000: pentru adulți, două (2) tablete pe zi, preferabil în timpul mesei. Magneziu cu vitamina B6: trei (3) tablete pe zi, preferabil în timpul mesei.

Detalii ale produsului

Reviews

No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adaugat la lista de dorinte

Acest website foloseste module cookie.