Ocuvite Lutein Forte, 30 capsule,...

Ocuvite Lutein Forte, 30 capsule, Bausch Lomb

4030571002741
In stoc
60,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

Supliment alimentar ce contine vitamine,minerale, carotnoide pentru buna functioanre a ochiului.

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
5,00/5 - 1 review

View ratings
0 1 2 3 4 1
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Ocuvite Lutein Forte comprimate filmate a fost dezvoltat in mod special pentru intarirea ochilor, astfel incat sa mentina vederea normala cat mai mult timp posibil.

Vitamina C si E, zincul si seleniul contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ. In plus, zincul contribuie la mentinerea vederii normale.

Luteina si zeaxantina sunt carotenoizi cu efect antioxidant, care sustin sanatatea si functionarea normala a retinei.  Carotenoizii sunt pigmenti galbeni/portocalii prezenti in fructe si legume, in special in frunzele vezi inchise ale legumelor, cum ar fi spanacul.

Luteina si zeaxantina apar in mod natural la nivelul retinei. Nivelurile ridicate ale acestor carotenoizi se gasesc in "macula", care este partea retinei responsabila pentru vederea centrala si acuitatea vizuala. Impreuna, formeaza o zona a ochiului cu o densitate mare de pigmenti. Luteina si zeaxantina functioneaza ca un filtru de lumina albastra.

Carotenii, vitaminele si mineralele prezente in Ocuvite Luitein Forte nu pot fi generate sau sintetizate de ochiul uman. Aceasta trebuia obtinute prin alimentatie si/sau suplimente nutritive.

Doza zilnica recomandata: 1-2 comprimate filmate, in timpul meselor. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

Precautii speciale

Supliment alimentar exclusiv pentru adulti!

Nu contine gluten.

Contine zahar si lactoza

Nu contine ulei de arahide

Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (1)

Bazat pe 1 review - 0 1 2 3 4 5,00/5
0 1 2 3 4
(5/5
Rating Total: 0 1 2 3 4

Am cumpărat medicamentul la recomandarea medicului oftalmolog.


Produs adaugat la lista de dorinte