Olioseptil Sinus x 15 capsule

Olioseptil Sinus x 15 capsule

3700225600333
In stoc
34,50 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Contribuie la curățirea și la buna funcționare a căilor respiratorii superioare

Caracteristici:
Uleiurile esențiale din produsele Olioseptil sunt  microemulsionate pe suport de ulei de măsline presat la rece, (prima extracție) sunt perfect caracterizate din punct de vedere botanic și chemotipic, riguros selecționate pe baze științifice pentru aromatograma lor,  și combinate de manieră complementară pentru a acționa sinergic în vederea obținerii unei eficacitați optime.

Ulei esențial de mentă susține sănătatea nasului și a gâtului,
Ulei esențial de  Brad-siberian și de Cuișoare ajută la fluidificarea mucusului și a secrețiilor bronșice și la eliminarea acestora.
Ulei esențial de Camfor și  de Niaouli, benefice pentru căile respiratorii superioare
Ulei esențial de Rozmarin și de Lămâi protejează celulele împotriva stresului oxidativ. 

Mod administrare:

Câte o capsulă, dimineața, la prânz, și seara, înainte de masă, timp de 5 zile.
Pentru persoanele care prezintă un teren bronșic sensibil se recomandă o capsulă pe/zi, în cure de 15 zile și reluarea acestora de mai multe ori pe an.

Precauții:

A se consuma, de preferință, înainte de data expirării indicată pe ambalaj. A nu se lăsa la îndemână și la vederea copiilor mici. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.

Informații suplimentare:
Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viața sănătos. A se păstra la adăpost de lumină și căldură. Produsul poate fi utilizat numai de adulți și de adolescenți cu vârsta de peste 15 ani. Nu este recomandat, femeilor gravide sau care alăpteza, fără avizul medicului.
Conține un produs pe bază de soia.

Ingrediente:
Emulsifiant: lecitină de soia; capsulă (hipromeloză) complex de uleiuri esențiale: Rozmarin ramuri /Rosmarinus officinalis -parti aeriene, Brad-siberian/ Abies siberica –cetina,  Niaouli/ Melaleuca quinquenervia-frunze, Camfor/ Cinnamomum camphora- Frunze, Mentă / Mentha arvensis-frunze, Lămâie / Citrus Limon- fructe, Cuișoare/ Eugenia caryophyllus-muguri florali, agent de încărcare: ulei de măsline (presat la rece, prima extracție)

Detalii ale produsului

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte