Pachet Fillerina 932 Specific Zones gradul 5

Ultimele produse in stoc
449,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

Descriere

Fillerina 932 Ochi şi Pleoape constă într-un amestec format din 9 tipuri de molecule diferite de Acid Hialuronic, care prezintă un grad deosebit de penetrare în straturilor pielii (test ex vivo cu Celule Franz): în felul acesta ajută la menținerea unui efect de umplere a ridurilor şi ţesuturilor şi la remodelarea pleoapelor. Efectul moleculelor de acid hialuronic este completat de 3 tipuri de molecule de colagen şi 2 tipuri de molecule de elastină cu greutăţi moleculare diferite.

INSTRUCȚIUNI DE UTILIZARE: Se recomandă aplicarea de două ori pe zi, dimineaţa şi seara, prin distribuirea gelului, lăsând ingredientele active penetreze pentru 2-3 minute masând apoi cu ajutorul aplicatorului specific.

PREZENTARE: Flacon etanș de 15 ml cu aplicator special cu vârf în formă de deget.

Fillerina 932 Buze și Conturul Buzelor conține un amestec brevetat de 9 tipuri de molecule de acid hialuronic, cu mărimi şi greutăţi moleculare diferite, care prezintă un grad deosebit de penetrare a straturile pielii (test ex vivo cu Celule Franz): în felul acesta contribuie la meținerea unui efect de umplere a ţesuturilor şi definirea a conturului buzelor, având şi o acţiune antirid. Efectul acizilor hialuronici este completat de 3 tipuri de molecule de colagen şi 2 tipuri de molecule de elastină, cu greutăţi moleculare diferenţiate, care conferă densitate şi plasticitate ţesuturilor buzelor.

INSTRUCȚIUNI DE UTILIZARE: Se utilizează de câteva ori pe zi, lăsând ingredientele active pătrundă câteva minute înainte de aplicarea rujului sau a luciului de buze.

 

PREZENTARE: Flacon etanș de 7 ml cu aplicator special cu vârf prevăzut cu trei mici sfere de oţel.

Detalii ale produsului

1 Obiect

Reviews

No reviews
Produs adaugat la lista de dorinte

Acest website foloseste module cookie.