Mediket Plus Sampon 60ml

Mediket Plus Sampon 60ml

In stoc
31,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

Forme severe de mătreaţă, mâncărimi / prurit intens la nivelul scalpului.

Descriere

Forme severe de mătreaţă, mâncărimi / prurit intens la nivelul scalpului. Mediket Plus este un şampon dermatologic creat special pentru formele severe de mătreaţă când apar mâncărimi pe scalp asociate cu o cantitate mare de mătreaţă. Mătreaţa nu se vede doar la rădăcina firului de păr ci şi pe lungimea firului de păr, căzând pe umeri. Chiar dacă există îngrijire preventivă, de multe ori mătreaţa reapare şi este dificil să o îndepărtezi. Mediket Plus şampon antimătreaţă cu două substanţe active te ajută să îndepărtezi aceasta problemă şi să obţii un scalp sănătos şi păr fără mătreaţă.

Conţine octopirox şi alte substanţe active care previn înmulţirea fungilor şi bacteriilor pe scalp. Astfel şamponul este eficient împotriva mătreţii uscate (când nu este însoţită de exces de sebum) şi este eficient şi împotriva mătreţii grase (când este însoţită de exces de sebum). Mediket Plus are un miros plăcut, nu conţine coloranţi sau parabeni şi a fost testat dermatologic.

Utilizare:

Aplicaţi o cantitate rezonabilă de Mediket Plus pe părul umed şi masaţi pe scalp pentru a produce spumă. Lăsaţi spuma să acţioneze 3-4 minute şi apoi clătiţi minuţios. Utilizaţi Mediket Plus cât este necesar de 2-3 ori pe săptămână

60ml

Detalii ale produsului

10000 Produse

Reviews

No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adaugat la lista de dorinte

Acest website foloseste module cookie.