Klorane Şampon cu extract de ceară de magnolie x 200ml

Klorane Sampon cu ceara de magnolie 200ml

X10162
Stoc epuizat
33,50 lei
cu TVA

Formula sa inovatoare permite incorporarea unei cantități de silicon de 2 ori mai mici, pentru a vă face părul extrem de moale și strălucitor

Descriere

Acțiune
Conceput pentru a reda întreaga strălucire părului care și-a pierdut luciul din cauza agresiunilor externe zilnice, șamponul KLORANE cu extract de ceară de magnolie învelește fibrele capilare cu o peliculă fină hidratându-le și reparându-le pelicula protectoare naturală. Îmbinarea unică a extractului de ceară de magnolie cu un complex original pentru activarea strălucirii permite formulei sale cremoase să uniformizeze pelicula externă a cuticulei părului, nivelând suprafața firelor de păr pentru o reflectare perfectă a luminii. Perfect protejat, părul devine moale, suplu și lejer. Acesta este extrem de strălucitor.
Testat sub control dermatologic – fără parabeni.
Aplicare
Este suficientă o singură spălare. Clătiți îndelung cu apă curată. În cazul contactului cu ochii, clătiți cu apă curată din abundență. Pentru accentuarea acțiunii șamponului, asociați folosirii acestuia masca cu extract de ceară de magnolie și/sau apa cu efect de strălucire fără clătire.
Eficacitate demonstrată
Păr strălucitor: 84%*
Păr protejat împotriva agresiunilor externe: 91%*
Păr lejer: 88%*
Păr moale: 88%*
(Rezultatele autoevaluării, ca urmare a unui test de utilizare efectuat sub control dermatologic, timp de 15 zile, realizat asupra a 32 de femei cu păr lipsit de strălucire. % nivel de satisfacție.)
Cantitate
200 ml

Detalii ale produsului

Reviews

No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adaugat la lista de dorinte

Acest website foloseste module cookie.