Klorane Sampon cu extract de Chinina si cu Vitamina B x 200ml

Klorane Sampon cu extract de Chinina si cu Vitamina B 200ml

Stoc epuizat
38,50 lei
cu TVA

Extractul de chinină de la KLORANE combinat cu vitamina B transformă șamponul intr-o veritabilă sursă de energie și tonificare pentru părul lipsit de vigoare.

Descriere

Extractul de chinină de la KLORANE combinat cu vitamina B, incorporate într-o bază emulsionantă foarte delicată, cu efect de descurcare a părului și de amplificare a volumului, transformă șamponul tratament fortifiant KLORANE cu extract de chinină și vitamina B, într-o veritabilă sursă de energie și tonificare pentru părul lipsit de vigoare.
Acțiune
Acesta pune în mișcare microcirculația cutanată și stimulează bulbul pilos favorizând creșterea părului pentru o podoabă capilară sănătoasă și plină de vigoare. Hipoalergenic.
Aplicare
Este suficientă o singură spălare. Clătiți îndelung. În cazul contactului cu ochii, clătiți cu apă din abundență. Pentru problemele de cădere a părului, acest șampon este un complement ideal al tratamentelor KLORANE împotriva căderii părului.
Eficacitate demonstrată
Șamponul tratament fortifiant KLORANE cu extract de chinină și vitamina B a fost ales pentru eficacitatea sa asupra vigorii părului (94%), precum și pentru rezistența (88%) și elasticitatea conferite părului (91%).
200 ml

Detalii ale produsului

Reviews

No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adaugat la lista de dorinte

Acest website foloseste module cookie.