Klorane Sampon cu Extract de Musetel 200ml

Klorane Sampon cu Extract de Musetel 200ml

A004015
In stoc
34,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

Extractul de mușețel de la KLORANE incorporat într-o bază emulsionantă foarte delicată îi conferă șamponului proprietatea de deschidere a culorii părului dându-i reflexe blonde

Descriere

Actiune:

Extractul de mușețel de la KLORANE incorporat într-o bază emulsionantă foarte delicată îi conferă șamponului proprietatea de deschidere a culorii părului dându-i reflexe blonde: apigeninul conținut se fixează pe fibrele capilare, acoperind pelicula externă a cuticulei firelor de păr fără să penetreze în centrul lor, conferind progresiv superbe reflexe blonde și aurii.

Aplicare:

Este suficientă o singură aplicare. Lăsați să acționeze câteva minute. Clătiți cu apă din abundență. Acest șampon foarte delicat este adaptat atât părului mămicilor cât și părului copiilor. Utilizați-l ori de câte ori este necesar. Fără coloranți sau decoloranți sintetici, acesta revitalizează în mod natural părul și-i redă strălucirea și luminozitatea.

Eficacitate:

Șamponul pentru reflexe aurii KLORANE cu extract de mușețel a fost ales pentru efectul său de reflexe blonde (nivel de satisfacție: 71 %), pentru rezultatele de redare a strălucirii părului după utilizarea acestuia (75 %), și pentru senzația de păr moale (85 %).

200ml

Detalii ale produsului

20 Produse

Reviews

No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adaugat la lista de dorinte

Acest website foloseste module cookie.