Biotrade Maxi Balsam Unghii 15 g

Biotrade Maxi Balsam Unghii 15 g

3800221840730
Ultimele produse in stoc
36,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

Maxi Balm este un balsam care hrăneşte şi întăreşte lama unghială, fiind bogat în vitamina A, E şi lanolină. Formula lui echilibrată hrăneşte rădăcina lamei unghiale, menţine buna ei hidratare şi înmoaie cuticulele.

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Acțiune

  • Întăreşte unghiile.
  • Hrăneşte în profunzime unghia care crește.
  • Hidratează şi înmoaie cuticulele.
  • Pentru unghii sănătoase şi rezistente.

Maxi Balm menţine unghiile mai frumoase şi sănătoase, prevenind fragilitatea, stratificarea şi casarea unghială. Balsamul poate fi folosit în diverse stări de modificare ale unghiilor, deoarece conţine o substanţă antibacteriană şi antifungică. Maxi Balm este ideal pentru refacerea şi menţinerea echilibrului natural al unghiilor, păstrându-le sănătoase, netede şi strălucitoare.
Maxi Balm este potrivit pentru prevenirea deshidratării patului unghial, rezultată prin aplicarea și îndepărtarea frecventă a lacului de unghii.

Indicații

  • Pentru unghii casante, cu tendinţă la exfoliere şi rupere.
  • În caz de afectare a lamei unghiale, ca urmare a utilizării acrilului şi a gelului de unghii.
  • Pentru unghii afectate de infecţii - pentru accelerarea creşterii unghiei noi, sănătoase.

Mod de utilizare

Aplicaţi de două ori pe zi pe suprafaţa lamei unghiale şi până la prima articulaţie a degetului. Utilizarea recomandată: minim 4 săptămâni.

Atenție: Daca apare senzația de arsură, mâncărime sau roșeață, opriți aplicarea produsului. Daca acestea nu se rezolva în 3 zile, efectuați un consult dermatologic.

Prezentare

15 ml

Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte