Profertil pentru barbati, 60 capsule...

Profertil pentru barbati, 60 capsule vegetale

9120017070870
In stoc
285,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

Pentru regimul dietetic al fertilitatii la barbatii care doresc sa aiba copii.

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

PROfertil este o combinatie special creata care imbunatateste calitatea spermei si, in consecinta, fertilitatea masculina. Este un aliment dietetic pentru scopuri medicale speciale si este destinat regimului dietetic al subfertilitatii masculine asociate dietei.

Compozitia specifica a PROfertil, cu eficienta demonstrata prin studii stiintifice, este adaptata nevoilor nutritionale speciale din sfera de utilizare indicata si raspunde indeosebi cerintelor crescute de substante nutritive ale barbatilor  cu subfertilitate cauzata de dieta.

Rezultatele studiilor stiintifice au aratat ca administrarea ingredientelor continute de PROfertil are ca efect ameliorarea semnificativa a calitatii spermei mergand pana la normalizarea completa  a spermagramei.

L-Carnitina este produsa in mod natural in corp si serveste drept substrat energetic pentru celulele spermei. L-Carnitina poate determina ameliorarea mobilitatii si a cantitatii spemei.
L-Arginina este un aminoacid necesitat in cantitate mare de corpul uman, fiind demonstrat prin studii stiintifice ca amelioreaza cantitatea si mobilitatea spematozoizilor.
Vitamina E-amelioreaza mobilitatea spermei si creste capacitatea celulelor spermei de a se uni cu ovulul.
Zinc - in afara de proprietatile antioxidante si de aportul sau la numeroase procese biochimice din organismul uman, oligoelementul Zinc imbunatateste densitatea celulelor spermei, creste numarul de celule spermatice rapide, precum si nivelul de testosteron, de importanta capitala in cadrul spermatogenezei.
Acid folic: este vital pentru dezvoltarea celulara si diviziunea celulara(producerea sangelui) precum si pentru metabolismul celulei nervoase. Are, de asemenea, un rol de protectie a sistemului coronarian. Efectele pozitive ale acestei vitamine sunt cunoscute de mult timp. De atunci s-au realizat vaste cercetari si suplimentarea acestei vitamine este foarte recomandabila.
Glutation si Seleniu: ambele sunt captori te radicali liberi extrem de eficienti. Amandoua substantele nutritive si-au demonstrat capacitatea de a imbunatati semnificativ mobilitatea spermatozoizilor in cadrul a numeroase studii stiintifice.

Administrare:
Se administreaza cate 2 capsule pe zi, in timpul mesei sau dupa masa, impreuna cu ceva de baut.

Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

S-ar putea sa-ti placa

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte