Bonflor Pro+Prebiotic 20 capsule gastrorezistente

Fiterman Pharma Romania

Aport de bacterii lactice benefice florei intestinale sanatoase. Reechilibreaza flora intestinala in timpul si dupa tratamentul cu antibiotice.

Mai multe detalii

32,00 lei

Adauga la lista dorintelor

 • Avantaje

  Bonflor® capsule este un supliment alimentar cu actiune de echilibrare a florei intestinale ce are la baza un complex format din probiotice (bacterii lactice benefice) si prebiotice. Complexul probiotic din Bonflor® capsule este reprezentat de 2 dintre cele mai studiate tulpini probiotice din lume, Bifidobacterium longum si Lactobacillus rhamnosus izolate chiar de la nivelul tractului digestiv. Aceste tulpini au fost selectate datorita capacitatii crescute de a adera la mucoasa intestinala si de a secreta substante benefice organismului uman. 
  Complexul prebiotic din compozitia Bonflor® capsule, reprezentat de fructooligozaharide, este substratul hranitor al bacteriilor lactice. Cantitatea optima de fructooligozaharide din Bonflor® capsule furnizeaza nutrientii specifici dezvoltarii Bifidobacterium longum si Lactobacillus rhamnosus. Astfel, colonizarea si reechilibrarea florei intestinale se vor realiza intr-o perioada mai scurta de timp.

  Compozitie

  1,5 miliarde UFC: Bifidobacterium longum, Lactobacillus rhamnosus, 45 mg fructooligozaharide, vitamina C, antiaglomerant (stearat de magneziu), amidon, capsula (hipromeloza, guma gellan, dioxid de titan).
  Valoare energetica: 0,97 kcal/ capsula

  Indicatii

  Principalii factori care pot perturba echilibrul florei intestinale benefice sunt: tratamentele cu antibiotice; infectiile intestinale bacteriene sau virale (cel mai frecvent intâlnita fiind infectia cu Rotavirus); schimbarea mediului si a alimentatiei pe perioada calatoriei in alte regiuni (afectiunea intâlnita cel mai frecvent poarta denumirea de diareea calatorului); stresul, dietele neadecvate, consumul de alcool in cantitati mari.
  Dezechilibrul florei intestinale are numeroase consecinte negative asupra organismului, cum ar fi:
  - dereglarea tranzitului intestinal, ce poate fi insotita de diaree sau constipatie si disconfort abdominal;
  - scaderea imunitatii;
  - favorizarea dezvoltarii alergiilor, manifestate uzual prin eruptiile cutanate.

  Doze si mod de administrare

  Copii intre 2-12 ani: 1 capsula de 1-2 ori pe zi;
  Copii peste 12 ani si adulti: 1 capsula de 1-3 ori pe zi.
  Pe parcursul tratamentului cu antibiotice se recomanda administrarea Bonflor® capsule la distanta de minim 3 ore de antibiotic. Administrarea Bonflor® capsule se continua inca 7 zile dupa terminarea administrarii antibioticului.
  In cazul copiilor care nu pot inghiti capsula, aceasta poate fi desfacuta, iar continutul poate fi amestecat cu o cantitate suficienta de lichid sau mâncare.
  Pentru a nu distruge activitatea bacteriilor lactice, Bonflor® capsule nu se administreaza cu alcool sau bauturi fierbinti.

12 alte produse in aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrieti o recenzie

Bonflor Pro+Prebiotic 20 capsule gastrorezistente

Bonflor Pro+Prebiotic 20 capsule gastrorezistente

Aport de bacterii lactice benefice florei intestinale sanatoase. Reechilibreaza flora intestinala in timpul si dupa tratamentul cu antibiotice.