Mediket Versi Gel de dus 120ml

Benemedo

Se utilizează in Tinea versicolor, dermatita seboreică și în situații de fungi pe piele.

 

Mai multe detalii

42,00 lei

Adauga la lista dorintelor

 • Indicaţii:
  Mediket Versi este un gel dermatologic de spălare pentru corp şi scalp. Ajută la reducerea problemelor pielii cauzate în principal de fungi (ciuperci), în Tinea versicolor (Pitiriazis versicolor) şi dermatita seboreica nu doar la nivelul feţei.

  Pentru copii de peste 10 ani şi adulţi.

  Mediketul Versi are două substanțe active: octopirox și ihtiol alb care împreună cu alte substanțe asigură o îngrijire delicată a pielii și elimină ciupercile de pe piele. Aceste substante combat mâncărimile cauzate de alte afecțiuni ale pielii cum ar fi dermatita seboreică. Octopirox-ul reduce formarea de fungi și bacterii, care în exces pot duce la apariția de cruste/depozite pe piele sau alte probleme. Ihtiolul alb are efecte anti-inflamatorii, antibacteriene și reduce secreția de sebum. Fungii (Malassezia furfur) pot cauza pete/ zone mai deschise sau mai inchise la culoare pe piele. Utilizat regulat, Mediket versi reduce fungii prezenți pe piele si readuce la culoare normală petele închise la culoare. Petele deschise la culoare dispar dupa expunerea la soare. Mediket Versi produce spumă cât este necesar, calmează pielea și nu produce iritații. Mediket Versi a fost testat dermatologic.

  Mod de utilizare:

  Utilizati Mediket Versi gel de duş pe corp şi scalp zilnic timp de 2 săptămâni, apoi o data la 2 zile urmatoarele 2 săptămâni. Masați gelul pe piele până se formează spuma. Lasați spuma să acționeze 3-5 minute apoi clătiți minuțios. În urmatoarele 4 săptămâni folositi Mediket Versi o dată pe săptămână. Produsul este pentru adulți și copii peste 10 ani. Nu conține parabeni.

30 alte produse in aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrieti o recenzie

Mediket Versi Gel de dus 120ml

Mediket Versi Gel de dus 120ml

Se utilizează in Tinea versicolor, dermatita seboreică și în situații de fungi pe piele.