Klorane Lotiune protectie solara SPF 50+ cu extract de galbenele 75ml

Klorane Lotiune protectie solara SPF 50+ cu extract de galbenele, 75ml

Stoc epuizat
0,00 lei
cu TVA

Protejeaza în mod eficace pielea vulnerabila a copilului dumneavoastra

Descriere

Klorane Bebe Lotiune Solara SPF 50+ Cu Extract De Galbenele, Lotiune, 75ml, pentru fata si corp

Descriere:

Recomandata pentru a fi folosita sistematic, inca de la contactul cu primele raze solare, Lotiunea solara cu ultra-protectie SPF 50+ protejeaza în mod eficace pielea vulnerabila a copilului dumneavoastra.
Bogata în extract de galbenele KLORANE, aceasta lotiune inmoaie pielea prin actiunea extractului de galbenele si lasa pe piele un parfum delicat.

Asigura o fotoprotectie UVA/UVB ridicata.

Înmoaie pielea (extract de galbenele).Lasa un parfum delicat pielii.Textura fluida vizibila la aplicare.Rezista la apa. Hipoalergenica. Testata sub control dermatologic.

 

Mod de administrare: 

Înainte de orice expunere la soare, aplicati uniform Lotiunea solara SPF 50+ KLORANE. Este important sa reaplicati frecvent, în special dupa intrarea în apa.

Sfaturi suplimentare:

Razele solare sunt periculoase, mai ales pentru copii. Nu expuneti direct la soare copiii sub 4 ani. Evitati expunerea la soare între orele 12.00 - 16.00. Reaplicati crema solara dupa fiecare intrare în apa, chiar daca aceasta rezista la apa. Nu uitati sa îl protejati sistematic pe copilul dumneavoastra folosind o palarie cu boruri largi, un tricou si o pereche de ochelari de soare. Copilul trebuie sa consume lichide regulat. Produsele solare protejeaza pielea pe o perioada limitata de timp si nu trebuie sa fie folosite pentru a creste timpul de expunere a acestuia la soare

Detalii ale produsului

Reviews

No reviews
Product added to wishlist

Acest website foloseste module cookie.