Vichy Ideal Soleil Spray hidratant invizibil SPF 30 200 ml

A005240
Stoc epuizat
82,00 lei
cu TVA

Primul spray hidratant invizibil pentru piele sensibilă cu protecţie ridicată. Efect răcoritor. Fără alcool. Finisare uscată.

Descriere

Pielea este ideal protejată grație sistemului patentat de filtre  de înaltă performanţă cu tehnologia Mexoryl® XL, eficient împotriva tuturor razelor UV.  Acţionează ultraprotector, discret şi în acelaşi timp eficient.

Pielea este intens hidratată - fără cea mai mica urmă de alcool uscat*, formula conţine glicerină, agenţi emolienţi şi Apă Termală Vichy pentru o hidratare optimă pe tot parcursul zilei. Spuneţi “NU!” pielii uscate şi simţiţi-vă confortabil cu o piele catifelată, reîmprospătată şi cu un bronz uniform şi strălucitor.

Aplicare infuzată cu plăcere – o senzaţie de prospeţime care oferă o senzație plăcută, cu un rezultat uscat care devine invizibil în câteva secunde.

*fără etanol


FĂRĂ PARABENI, cu formulă hipoalergenică testată sub control dermatologic pe pielea sensibilă.  Formulă îmbunătăţită cu Apă Termală Vichy: calmantă, fortifiantă şi regenerantă.

Pielea este ideal protejată (UVA-UVB). Intens hidratată. Atinge calitatea unei pieli ideale.

Textura sa hidratantă oferă confort pielii, iar prospeţimea şi parfumul său oferă o experienţă senzorială. Soluţia se absoarbe rapid şi este rezistentă la apă. Aplicare uşoară şi foarte rapidă.

Utilizare:

A se agita bine înainte de utilizare până când veţi auzi sunetul de mişcare al bilei din interiorul produsului. Aplicați spray-ul chiar înainte de expunerea la soare. Reaplicați frecvent și cu generozitate pentru a menţine protecţia împotriva soarelui.

Detalii ale produsului

Reviews

No reviews

S-ar putea sa-ti placa

Produs adaugat la lista de dorinte

Acest website foloseste module cookie.