Herbagetica Artro Curcumin95 120 Capsule

Herbagetica Artro Curcumin95 120 Capsule

Herbagetica
6425262009488
In stoc
99,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

Reconstituie ţesuturile cartilaginoase, redă mobilitatea articulaţiilor şi reface articulaţiile după efort

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Artro Curcumin95 are o compoziţie unică, intensă cu 7 extracte standardizate din cele mai recunoscute plante specializate în tratarea artritei reumatoide şi a bolilor reumatismale, regenerarea articulară şi calmarea durerilor.

Acțiuni:

  • reconstituie țesuturile cartilaginoase
  • redă mobilitatea articulațiilor
  • reface articulațiile după efort
  • antiinflamator articular
  • calmează durerea
  • antireumatic
  • detoxifiant
  • antioxidant

Boswellia serrata - Boswellia este un arbore ce se găseşte în India, Nordul Africii, dar şi în Orientul Mijlociu. Extractul de Boswellia este benefic pentru cartilaje şi articulaţii, redându-le mobilitatea şi diminuând sensibilitatea dureroasă.

Studiu: Phytomedicine. 2003 Jan;10(1):3-7. Acest studiu a fost efectuat pe 30 de pacienţi cu dureri de genunchi. Aceştia au primit extract de Boswellia timp de 8 săptămâni. După această perioadă au raportat o reducere semnificativă, aproape completă, a durerii, creșterea flexibilității articulațiilor și a flexiei genunchiului.

Gheara-Diavolului (Harpagophytum procumbens) - Extractul de Gheara-diavolului este recunoscut pentru acţiunea puternică de reducere a durerii de la nivelul oaselor și articulațiilor printr-un răspuns specific de mobilizare a resurselor naturale pe care le are organismul. Sub formă de extract, are o acţiune mai puternică faţă de administrarea pulberii simple, datorită concentraţiilor mari de substanţe active.

Curcumin95 C3 complex (Curcuma longa) - Prin proprietățiile sale antiinflamatorii acest extract este foarte eficient în combatera artritei reumatoide si a bolilor reumatismale. S-au efectuat numeroase studii și conform rezultatelor cu ajutorul curcurminei tratamentul este mai eficient şi fără efecte secundare, ceea ce recomandă Curcumin95 C3 complex ca o alternativă sănătoasă şi eficace la medicamentele antireumatice de sinteză. Pacienții cărora le-a fost administrat Curcumin95 C3 complex au declarat că dimineața nu își mai simțeau articulațiile amorțite sau umflate, iar mersul pe jos nu mai era o problemă.

Studiu: Clinical Evaluation of an Herbal Formulation in the Management of Knee Osteoarthritis - Dr. Binu Kuruvilla and Dr. Benny Antony- Study presented on 16.09.2011, World Congress on Osteoarthritis-San Diego. Acest studiu recent scoate în evidenţă beneficiile amestecului de Boswellia (extract) şi Curcuma longa (extract) versus NSAID celecoxib (medicament de sinteză recomandat uzual în osteoartrite), administrate concomitent, asupra durerilor de osteoartrită. Studiul s-a efectuat pe două grupuri de pacienţi ce cauzau dureri de genunchi. Durata acestui studiu a fost de 4 luni. Subiecţilor din primul grup li s-a administrat 100mg de celecoxib de două ori pe zi, iar cel de-al doilea grup a primit 500mg amestec extract Boswellia şi extract de Curcuma longa de două ori pe zi.

Eficacitatea şi tolerabilitatea amestecului de extracte naturale a fost net superioară faţă de NSAID celecoxib prin: eliberarea durerilor de genunchi, pacienţii au putut merge pe distanţe mai lungi fără a simţi sensibilităţi la nivelul articulaţiilor. La sfârşitul studiului 93% din pacienţii cărora li s-a administrat amestec de Boswellia şi Curcuma longa puteau merge pe jos mai mult de 1.000 metri, în comparaţie cu 86% din pacienţii din celălalt grup. Totodată, 93% din pacienţii ce au luat amestecul de extracte naturale au simţit îmbunătăţiri ale durerilor şi inflamaţiilor de la nivelul genunchilor compartiv cu 79% din grupul ce a luat NSAID celecoxib.

Salcie Albă (Salix alba) - Salcia, supranumită şi “aspirina vegetală”, datorită proprietăţilor antiinflamatoare şi analgezice, acționează eficient în tratarea naturală a durerilor de cap, nevralgiilor, durerilor articulare, durerilor musculare şi reumatismului.

Cartilaj de Rechin - Cartilajul de Rechin, datorită compoziţiei sale (celule, apă, matrice), este unul dintre cele mai eficiente adjuvante pentru reducerea durerilor articulare și a refacerii mobilității.

Gheara-mâţei (Uncaria tomentosa) - Scoarţa acesteia este folosită de secole de către popoarele din America de Sud pentru a trata artrita, inflamaţiile şi ulcerul stomacal.

Zeolit - Acesta este un mineral ce poate fi folosit pe termen lung atât ca prevenţie, cât şi ca tratament cu beneficii deosebite în detoxifiere și chelarea metalelor grele.

Piper negru (Piper nigrum) extract standardizat cu 5% piperină - Piperina potenţează efectul Curcumin95 C3 complex asigurându-i biodisponibilitate de peste 2000%.

Mod de administrare: 1-3 capsule pe zi.

 



Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte