Hofigal Ulei Volatil de Eucalipt x 10 ml

A001240

Hofigal

Sustine sanatatea aparatului respirator

Mai multe detalii

15,50 lei

Adauga la lista dorintelor

 • Recomandări:
  Pentru uz intern: tratament simptomatic în infecții acute și cronice ale căilor respiratorii la copii și adulți. Adjuvant în unele tulburări dispeptice, colici biliare și intestinale, sindrom post-colecistectomie, dureri abdominale, meteorism, spasme gastrice, anorexie, astenie nervoasă; în infecții ale căilor urinare, în tratamentul parazitozelor intestinale.
  Pentru uz extern: gargarisme în afecțiuni micotice ale mucoasei bucale, gingivite, dezinfectant oro-faringian; dezinfectant stomatologic; dezodorizant bucal; inhalații în catarul nazo-faringian și traheo-bronșic, sinuzite, tuse, amigdalită, gripă, laringită, faringită; masaj în afecțiuni pleuro-pulmonare, dureri reumatice, nevralgii, pareze, migrene, entorse, crampe musculare, antipruriginos.

  Compoziție: citronelal și citronelol, monoterpene și sesquiterpene, esteri aromatici, alcooli monoterpenici și sesquiterpenici, fenoli, aldehide și cetone, esteri - acetat.

  Mod de administrare:
  Intern: Adulţi: 3-5 picături de 3 ori pe zi diluate în 50 ml apă sau într-o linguriţă de miere, după mesele principale. În parazitozele intestinale tratamentul se aplică în cure de 14 zile urmate de 14 zile pauză.
  Copii peste 5 ani: 1-2 picături de 2 ori pe zi diluate în 50 ml apă sau într-o linguriţă de miere, după mesele principale.
  Extern: pentru inhalații, 12 picături ulei volatil în 150 ml apă clocotită. Pentru aplicații locale, 5 picături ulei volatil în 10 ml ulei de floarea soarelui, de 3 ori pe zi. Pentru gargară, 5 picături ulei volatil în 20 ml apă fiartă și răcită.

  Forma de prezentare: flacoane de sticlă brună de 10 ml cu picurător

30 alte produse in aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrieti o recenzie

Hofigal Ulei Volatil de Eucalipt x 10 ml

Hofigal Ulei Volatil de Eucalipt x 10 ml

Sustine sanatatea aparatului respirator