OTC
Sinupret acute x 20 drajeuri

Sinupret acute x 20 drajeuri

4029799167899
In stoc
60,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.
Medicament obţinut din plante, care se utilizează la adulţi pentru tratarea inflamaţiilor acute şi fără complicaţii ale sinusurilor paranazale

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Prospect: Link ANM

Sinupret acute drajeuri este un medicament obtinut din plante, care se utilizeaza la adulti pentru tratarea inflamatiilor acute si fara complicatii ale sinusurilor paranazale.

Medicamentul este produs de compania germana Bionorica SE si reprezinta forma concentrata a medicamentului Sinupret, 50 drajeuri, medicament folosit de peste 80 de ani in tratamentul inflamatiilor acute si cronice ale sinusurilor paranazale

Ce contine Sinupret acute drajeuri
Substanta activa este extract uscat nativ (3-6:1) din radacina de gentiana (Gentiana lutea L.), flori de ciubotica-cucului (Primula veris L.), iarba de macris (Rumex crispus L.), flori de soc (Sambucus nigra L.), iarba de verbina (Verbena officinalis L.) (1:3:3:3:3) 1. solvent de extractie: etanol 51% (m/m). Fiecare drajeu contine extract uscat nativ 160,00 mg.

2. Administrare
Luati intotdeauna Sinupret acute drajeuri exact asa cum este prezentat in prospect.

Daca nu a fost prescris altfel de medicul dumneavoastra, doza pentru:
- adulti este de 1 drajeu de 3 ori pe zi (3 drajeuri/zi)

Sinupret acute drajeuri trebuie inghitit cu o cantitate suficienta de lichid (de exemplu, un pahar cu apa) de 3 ori pe zi (dimineata, la pranz si seara), fara a mesteca drajeurile. Daca aveti stomacul sensibil, Sinupret acute drajeuri trebuie luat, de preferat, dupa mese.

Daca nu se recomanda altfel, durata tratamentului este: 7-14 zile. Daca in acest timp nu observati ameliorarea simptomelor, respectiv daca manifestarile persista dupa acest timp, va rugam sa va adresati medicului dumneavoastra.

Inainte sa utilizati sinupret drajeuri
Nu utilizati Sinupret acute drajeuri
daca sunteti alergic (hipersensibil) la substanta activa sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament mentionate in prospectul medicamentului sau - daca ati avut sau aveti ulcer gastric sau ulcer duodenal.

Atentionari si precautii
Adresati-va medicului dumneavoastra daca simptomele persista timp de peste 7-14 zile , daca ele se inrautatesc sau reapar periodic si/sau daca apar febra, sangerare nazala, durere severa, curgeri nazale purulente, tulburare de vedere, respectiv daca fata devine asimetrica sau daca simtiti amorteala la nivelul fetei.

Utilizarea altor medicamente
Nu s-au facut studii sistematice privind interactiunea cu alte medicamente. Din acest motiv, nu se poate exclude faptul ca administrarea concomitenta cu alte medicamente sa determine efecte mai mari sau mai mici ale acestor medicamente. Spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului daca luati, ati luat recent sau s-ar putea sa luati orice alte medicamente.

Sarcina si alaptarea

Din motive de siguranta, in timpul sarcinii trebuie evitata administrarea de Sinupret acute drajeuri. Nu se stie daca substantele active din Sinupret acute drajeuri sunt excretate in lapte la om. Sinupret acute drajeuri nu trebuie utilizat in timpul alaptarii. Daca sunteti gravida sau alaptati, daca credeti ca sunteti gravida sau intentionati sa ramaneti gravida, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului inainte de a lua acest medicament..

Sinupret acute drajeuri contine glucoza si (zahar) sucroza.
Daca medicul dumneavoastra v-a spus ca aveti intoleranta la anumite categorii de glucide, va rugam sa il intrebati inainte de a lua acest medicament. Nota pentru pacientii cu diabet zaharat: Un drajeu contine in medie 0,3 g de carbohidrati digerabili.

Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte