OTC
Aspirin Plus C Forte 10 comprimate...

Aspirin Plus C Forte 10 comprimate efervescente

5948912001331
In stoc
36,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

Actioneaza rapid impotriva simptomelor cauzate de raceala si gripa

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Prospect: Link ANM

Contine: 800 mg Acid acetilsalicilic și 480 mg Vitamina C pentru combaterea simptomelor răcelii și gripei

- Vitamina C susține sistemul imunitar
- Acțiune rapidă datorată formei farmaceutice de tip comprimat efervescent  
Începând cu luna septembrie 2018, în farmacii este disponibil un nou tratament pentru simptomele răcelii și gripei din gama Aspirin®: Aspirin® Plus C Forte. Cu o concentrație de 800 mg acid acetilsalicilic și 480 mg vitamina C într-un singur comprimat efervescent, noul Aspirin® Plus C Forte ameliorează simptomele răcelii și gripei,cum ar fi durerea de gât, durerea de cap și febra. Datorită disponibilității substanțelor active sub forma unui comprimat efervescent, noul preparat acționează rapid, iar doza de vitamina C (acid ascorbic) contribuie la susținerea sistemului imunitar.  

Aspirin® Plus C Forte este disponibil în ambalaj cu 10 comprimate efervescente şi este recomandat pentru tratamentul simptomatic al durerii și febrei din cadrul răcelii şi gripei, dar și în tratamentul durerilor uşoare până la moderate, cum sunt durerile de cap, durerile de dinţi, durerile menstruale.

Vitamina C pentru susținerea sistemului imunitar

Aspirin® Plus C Forte conține vitamina C (acid ascorbic) și, astfel, ajută la susținerea sistemului imunitar care are nevoie de aceasta pentru a funcționa la nivel optim și a lupta contra patogenilor. De exemplu, acidul ascorbic stimulează formarea celulelor de apărare de tip T, parte a sistemului imunitar, și favorizează activitatea acestora. Mai mult, vitamina C contribuie la eliminarea radicalilor liberi care se formează pe durata unei reacții inflamatorii ce pot afecta celulele de apărare ale organismului. Astfel, efectul antioxidant al acidului ascorbic îmbunătățește funcția celulelor sistemului imunitar.

Acțiune rapidă    

Forma farmaceutică de tip comprimat efervescent a lui Aspirin® Plus C Forte asigură eliberarea rapidă a acidului acetilsalicilic, ceea ce înseamnă că ingredientul poate ameliora rapid simptomatologia specifică  răcelii și gripei. Acest lucru este susținut și de faptul că substanța activă atinge concentrația plasmatică maximă în 10-20 minute.

Doza unică recomandată pentru adulţi și copii (cu vârsta peste 12 ani): 1 comprimat efervescent. Doza unică poate fi repetată după 4-8 ore, dacă este necesar; Doza zilnică maximă: 3 comprimate efervescente. Nu trebuie administrat mai mult de 3 zile.
Nu se recomandă utilizarea acidului acetilsalicilic în cazul copiilor sub 12 ani, în sarcină și alăptare. Dacă acidul acetilsalicilic este administrat în cazul unor boli virale la copii, există riscul apariției sindromului Reye.
Acest medicament se eliberează fără prescripţie medicală. Se recomandă citirea cu atenţie a prospectului sau a informaţiilor de pe ambalaj. Dacă apar manifestări neplăcute, adresaţi-vă medicului sau farmacistului. Întreabă medicul/farmacistul de eventuale interacțiuni cu alte medicamente prescrise.
Viza de publicitate nr.2496 / 06.09.2018

Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte