Rinogermina spray nazal 10ml

Rinogermina spray nazal 10ml

8034125180820
Stoc epuizat
84,00 lei
cu TVA

Contine doua tulpini bacteriene care reprezinta prima linie de aparare a mucoasei nazale si sinuzale si au functia de bariera biologica


Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

RINOGERMINA reprezinta revolutia in bacterioterapie. Este rezultatul a 15 ani de studii pentru a gasi cele mai adecvate tulpini de bacterii care sa fie eficiente si sigure.

Cresterea rezistentei la antibiotice a determinat gasirea unor noi metode de tratament impotriva infectiilor. De astazi este posibil sa tratam dar si sa prevenim infectiile tractului respirator (otite, adenoiditie, rinosinuzite, rinofaringite etc) utilizand cea mai noua abordare terapeutica: bacterioterapia intranazala. Aceasta foloseste bacterii “prietenoase” care sa lupte impotriva patogenilor fara sa afecteze ecosistemul microbian. Astfel contribuie la nivelul mucoasei nazale la prevenirea si reducerea infectiilor recurente ca otita medie acuta si rinosinuzita.

RINOGERMINA este un spray nazal ce contine doua bacterii saprofite ale mucoasei nazale: Streptococcus salivarius 24SMBc și Streptococcus oralis 89a.
Aceste tulpini bacteriene apartin genului alfa-hemolitic, streptococcul saprofit, care reprezinta prima linie de aparare a mucoasei nazale si sinuzale si au functia de bariera biologica.
• Colonizeaza mucoasa nazala
• Nu sunt patogene
• Sunt foarte sensibile la antibiotice
• Nu determina toxicitate sistemica
• Nu determina sensibilizarea imunologica a organismului si nu duce la selectarea microorganismelor rezistente

Cum actioneaza

RINOGERMINA actioneaza prin crearea efectului de bariera, impiedicand contactul bacteriilor patogene cu gazda. Creaza un antagonism cu germenii patogeni in ceea ce priveste: aderenta la mucoasa, folosirea nutrientilor, ocuparea spatiului si restabileste flora normala bacteriana.

RINOGERMINA este indicata in:

– Tratamentul si prevenirea infectiilor rino-faringo- tubare (otite, rinosinuzite, adenoidite)
• Scade incidenta recaderilor OMA
• Creste rata de vindecare clinica

– DUPA tratamentul antibiotic sau administrarea locala nazala de antiseptice
• Pentru restabilirea florei normale saprofite a mucoasei

• POSOLOGIE: 2 puff de 2 ori/zi in fiecare nara, 7 zile consecutiv 3-5 luni

Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte