Aflubin x 12 comprimate sublinguale

Aflubin x 12 comprimate sublinguale

6421783100048
Stoc epuizat
18,00 lei
cu TVA
Medicament homeopat pentru ameliorarea simptomelor din gripa si raceala 


Descriere

 
Aflubin este un medicament homeopat utilizat pentru tratamentul gripei şi răcelii. Acest medicament este un compus format din diferite remedii homeopate unice. Combinaţia specifică de ingrediente care se completează unul pe altul în privinţa eficacităţii, conduce la o gamă mai largă de indicaţii, crescând siguranţa şi simplificând tratamentul. 
Indicaţii: Acest medicament este utilizat în mod tradiţional, conform principiilor terapeutice homeopate, pentru ameliorarea simptomelor gripei, infecţiilor gripale şi răcelii, precum şi ca tratament adjuvant în dureri la nivelul membrelor şi a altor simptome reumatice asociate.
Nu luaţi Aflubin: - dacă sunteţi alergic (hipersensibil) la substanţele active sau la oricare dintre celelalte componente ale Aflubin. 2 Aveţi grijă deosebită când utilizaţi Aflubin: La începutul tratamentului cu medicamente homeopate, poate să apară o agravare a simptomelor preexistente (agravare iniţială), datorită stimulării sistemului imunitar al organismului. Această stare nu constituie un pericol. Un tratament continuu, inadecvat, poate determina apariţia unor noi simptome. Eficacitatea medicamentelor homeopate poate fi influenţată de factori generali cu efect nociv asupra stilului de viaţă, de stimulente, alcool etilic şi tutun. Dacă simptomele dumneavoastră se înrăutăţesc sau nu se îmbunătăţesc după 7 zile de utilizare a Aflubin, vă rugăm sa vă adresaţi medicului dumneavoastră pentru recomandări. Utilizarea altor medicamente Până în prezent nu există informaţii cu privire la interacţiuni cu alte medicamente.Pentru a asigura o eficacitate maximă, Aflubin trebuie administrat cu cel puţin 30 de minute înainte de masă sau cu cel puţin o oră după masă.
Adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului pentru recomandări înainte de lua orice medicament. Până în prezent, nu sunt disponibile informaţii legate de posibilele riscuri ale utilizării Aflubin în timpul sarcinii sau alăptării. Medicamentul trebuie administrat cu prudenţă la femeile gravide sau care alăptează.Aflubin nu are nicio influenţă asupra capacităţii de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje. Acest medicament conţine lactoză. Dacă medicul dumneavoastră v-a atenţionat ca aveţi intoleranţă la unele categorii de glucide, vă rugăm să-l întrebaţi înainte de a lua acest medicament.
CUM SĂ UTILIZAŢI AFLUBIN Utilizaţi întotdeauna Aflubin exact aşa cum se recomandă în acest prospect.
1. Iniţierea tratamentului (ziua 1 şi ziua 2 de tratament)
Doză Mod de administrare Adulţi şi adolescenţi 1 comprimat De 3 ori pe zi Copii cu vârsta peste 6 ani ½
 2. Continuarea tratamentului
Doză Mod de administrare Adulţi şi adolescenţi 1 comprimat De 2 ori pe zi Copii cu vârsta peste 6 ani ½ comprimat
3. Tratament preventiv Tratamentul preventiv la începutul sezonului rece sau anterior unei epidemii:
Doză Mod de administrare Adulţi şi adolescenţi 1 comprimat De 2 ori pe zi, timp de 3 săptămâni Copii cu vârsta peste 6 ani ½ comprimat
Tratamentul preventiv în faza acută după expunerea la temperaturi extrem de scăzute sau după contactul cu persoane cu gripă: Doză Mod de administrare Adulţi şi adolescenţi 1 comprimat De 2 ori pe zi, timp de 2 zile Copii cu vârsta peste 6 ani ½ comprimat
Pentru a asigura o eficacitate maximă Aflubin trebuie administrat cu 30 de minute înainte de masă sau cu cel puţin o oră după masă. Comprimatul trebuie dizolvat încet, sub limbă. Pentru a fi adminstrat la copii, comprimatul poate fi dizolvat în apă. Utilizarea Aflubin nu este recomandată copiilor cu vârsta sub 6 ani.
Dacă utilizaţi mai mult decât trebuie din Aflubin Nu s-a raportat niciun caz de supradozaj. Dacă uitaţi să utilizaţi Aflubin Nu luaţi o doză dublă pentru a compensa doza uitată. Luaţi cât mai repede următoarea doză. Dacă încetaţi să utilizaţi Aflubin Înainte de a înceta utilizarea Aflubin cereţi sfatul medicului dumneavoastră sau farmacistului. Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la acest produs, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.  
REACŢII ADVERSE POSIBILE Ca toate medicamentele, Aflubin poate provoca reacţii adverse, cu toate că nu apar la toate persoanele. Reacţiile adverse sunt clasificate după următoarele frecvenţe: Foarte frecvente afectează mai mult de 1 din 10 pacienţi Frecvente afectează mai puţin de 1 din 10 pacienţi Mai puţin frecvente afectează mai puţin de 1 din 100 pacienţi Rare afectează mai puţin de 1 din 1000 pacienţi Foarte rare afectează mai puţin de 1 din 10.000 pacienţi, incluzând cazuri izolate Până în prezent, nu s-au raportat reacţii adverse. 
A nu se lăsa la îndemâna şi vederea copiilor. A se păstra la temperaturi sub 25°C . A se păstra în ambalajul original pentru a fi protejat de lumină. Nu utilizaţi Aflubin după data de expirare înscrisă pe ambalaj, după EXP. Data expirării se referă la ultima zi a lunii respective. Medicamentele nu trebuie aruncate pe calea apei menajere sau a reziduurilor menajere. Întrebaţi farmacistul cum să eliminaţi medicamentele care nu vă mai sunt necesare. Aceste măsuri vor ajuta la protejarea mediului.
Ce conţine Aflubin - Substanţele active: fiecare comprimat sublingual conţine Gentiana lutea D1 3,6 mg, Aconitum napellus D6 37,2 mg, Bryonia cretica D6 37,2 mg, Ferrum phosphoricum D12 37,2 mg, Acidum sarcolacticum D12 37,2 mg. - Celelalte componente sunt: lactoză monohidrat, stearat de magneziu, amidon de cartof.
Comprimatele Aflubin sunt rotunde, biconvexe, de culoare uşor gălbuie, cu pigmentări de culoare care variază de la slab galbenă până la slab brună şi prevăzute cu o linie mediană pe una dintre feţe. Aflubin conţine extracte naturale din plante, astfel încât gustul poate fi diferit. Aceasta nu influenţează calitatea şi eficacitatea medicamentului. 

 

 

Detalii ale produsului

Recenzii (0)

Nu sunt recenzii
Produs adaugat la lista de dorinte