OTC
Strepsils Intensiv Miere si Lamaie...

Strepsils Intensiv Miere si Lamaie 8.75 mg

5949031300114
In stoc
44,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

Strepsils Intensiv Miere si Lamaie conţine flurbiprofen (antiinflamator nesteroidian) si ajută la reducerea inflamaţiei, a durerii şi febrei.

Ambalaj
  • 24 comprimate
  • 16 comprimate

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Prospect: Link ANM

Indicații: STREPSILS INTENSIV MIERE ŞI LĂMÂIE conţine flurbiprofen care aparţine unui grup de substanţe numite antiinflamatoare nesteroidiene (AINS). AINS ajută la reducerea inflamaţiei, a durerii şi febrei. Pastilele STREPSILS INTENSIV MIERE ŞI LĂMÂIE calmează durerea şi inflamaţia gâtului ce însoţesc răceala, laringita sau amigdalita. Calmarea durerii şi a inflamaţiei apare după 15 minute de la administrarea unei pastile. Pentru informaţii suplimentare, consultaţi medicul sau farmacistul.

Contraindicații: Înainte de administrarea acestui medicament trebuie să informaţi medicul dacă :
- aveţi sau aţi avut ulcer gastric;
- sunteţi alergic la flurbiprofen sau alte AINS sau la oricare dintre excipienţi;
- aţi avut vreodată bronhospasm, rinoree însoţită de prurit sau urticarie după administrarea de flurbiprofen sau alte AINS;
- sunteţi sau credeţi că sunteţi însărcinată;
- aveţi sub 12 ani.Consultaţi medicul dacă:
- aveţi sau aţi avut astm bronsic;
- aveţi boli ale rinichiului, inimii sau ficatului;
- alăptaţi;
- aveţi diabet zaharat; fiecare pastilă conţine 2 grame amestec zahăr şi glucoză;
- aveţi sau aţi avut tensiunea arterială crescută sau probleme ale coagulării sângelui. Dacă, după 3 zile de tratament starea dumneavoastră nu se îmbunătăţeşte sau se înrăutăţeşte, adresaţi-vă medicului dumneavoastră. Dacă sunteţi sau credeţi că sunteţi însărcinată, precum şi dacă alăptaţi, adresaţi-vă medicului dumneavoastră. Uneori poate să apară ameţeală; în această situaţie nu este recomandat să conduceţi vehicule sau să folosiţi utilaje. Trebuie să discutaţi cu medicul dumneavoastră dacă luaţi unul dintre următoarele medicamente:
- alte analgezice;
- anticoagulante orale, heparină, litiu, metotrexat, ticlopidină, diuretice, inhibitori ai enzimei de conversie, pentoxifilină, zidovudină, beta-blocante, ciclosporină, trombolitice şi dispozitive intrauterine;
- STREPSILS INTENSIV MIERE ŞI LĂMÂIE nu va fi administrat împreună cu alte AINS.

Administrare: Adulţi şi copii peste 12 ani: Se administrează o pastilă STREPSILS INTENSIV MIERE ŞI LĂMÂIE la fiecare 3-6 ore. Nu se va depăşi doza de 5 pastile în 24 de ore. Pastila se va dizolva lent în gură, nu se înghite ca atare, nu se mestecă, nu se sparge. Ca şi în cazul altor pastile, pentru a se evita apariţia iritaţiilor locale se va schimba în permanenţă poziţia STREPSILS INTENSIV MIERE ŞI LĂMÂIE la nivelul cavităţii bucale. Dacă în mod accidental luaţi mai multe pastile sau dacă un copil sub 12 ani ia pastilele, adresaţi-vă medicului sau celui mai apropiat spital. Luaţi cu dumneavoastră ambalajul.

REACTII ADVERSE:
Ca orice medicament, STREPSILS INTENSIV MIERE ŞI LĂMAIE poate avea, la unii pacienţi, anumite reacţii adverse cum ar fi:

- dureri sau stare de disconfort gastric sau abdominal (greaţă, vărsături), diaree sau, rar, ulcer gastric sau sângerare digestivă;
- erupţii cutanate, declanşarea crizei de astm bronşic, dificultăţi în respiraţie, rinoree însoţită de prurit, urticarie;
- ulceraţii sau iritaţii bucale, incluzând senzaţie de arsură;
- retenţie hidrică şi edeme(de exemplu umflături ale picioarelor), alterarea văzului şi auzului, confuzie, ameţeală, probleme hepatice sau renale, îngălbenirea tegumentelor (icter) şi, foarte rar, vânătăi sau sângerare. Dacă aveţi una dintre aceste reacţii adverse sau prezentaţi orice alte simptome neobişnuite, opriţi administrarea acestui medicament şi consultaţi medicul. Nu lăsaţi medicamentul la îndemâna copiilor. Păstraţi produsul în ambalajul original. Nu utilizaţi produsul după data de expirare înscrisă pe ambalaj.

Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte