URIAGE Roseliane crema x 40ml

URIAGE Roseliane crema anti-roseata 40 ml

A005491
Ultimele produse in stoc
72,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

Crema anti-roseata pentru ten normal si normal-uscat.

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

O crema catifelata, cu textura non-grasa contracareaza factorii cheie responsabili de cuperoza si rozacee, protejeaza sistemul vascular al pielii si limiteaza factorii agravanti.

Chiar de la prima aplicare da o senzatie de confort si lasa pielea moale, calmata si hidratata. Special conceputa pentru pielea normala, sensibila, cu roseata. Gratie asocierii unor ingrediente active brevetate cu apa termala Uriage, reface si consolideaza bariera cutanata, protejand-o de agresiunile externe. Calmeaza senzatia de caldura, de piele "care tine" (extract de ginseng si alge rosii), atenuand in acelasi timp si roseata. Excelenta baza de machiaj, contine pigmenti verzi care mascheaza roseata.

Textura sa non-grasa asigura un confort imediat si hidrateaza in profunzime.

Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte