Mediket Prevent sampon x 100ml

Benemedo

Sampon pentru eliminarea reaparitiei problemelor scalpului si pentru formele de matreata usoara.

 

Mai multe detalii

40,00 lei

Adauga la lista dorintelor

 • Indicaţii:

  Forme uşoare de mătreaţă şi prevenirea de noi episoade de mătreaţă Mediket Prevent este un şampon dermatologic ce ajută să îndepărtezi mătreaţa şi previne reapariţia mătreţii. Este eficient în mătreaţa “uscată” (fără secreţie crescută de sebum) şi în mătreaţa “grasă” (cu secreţie crescută de sebum). Compoziţia şamponului ajută la dispariţia iritaţiilor.

  Alegeţi Mediket Prevent când cantitatea de mătreaţă este mică, aproape de rădăcina parului, şi dacă aveţi mătreaţă sezonier sau pentru a preveni reapariţia mătreţii. Substanţa activă este Octopirox. Această substanţă previne formarea mătreţii, contribuie la menţinerea unui echilibru optim al bacteriilor şi ciupercilor şi calmează scalpul iritat. Şamponul Mediket Prevent are o consistenţă plăcută, nu conţine parabeni sau conservanţi şi a fost testat dermatologic.

  Mod de utilizare:
  Aplicaţi o cantitate rezonabilă de Mediket Prevent pe părul umed şi masaţi pe scalp pentru a produce spumă. Lăsaţi spuma să acţioneze 3-4 minute şi apoi clătiţi minuţios. Utilizaţi Mediket Prevent cât este necesar de 2-3 ori pe săptămână.

  Mediket a fost dezvoltat în colaborare cu medici dermatologi.

30 alte produse in aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrieti o recenzie

Mediket Prevent sampon x 100ml

Mediket Prevent sampon x 100ml

Sampon pentru eliminarea reaparitiei problemelor scalpului si pentru formele de matreata usoara.