Gerovital H3 Derma+ Sampon Anticadere 200ml

Farmec România

Oprește căderea excesivă și stimulează creșterea părului sănătos

Mai multe detalii

Adauga la lista dorintelor

 • Căderea excesivă a părului este datorată multor factori precum: dieta neadecvată, deficiența de vitamine, diferite boli, afecțiuni ale sistemului imunitar, afecțiuni hormonale, sarcina, tratamente neadecvate aplicate părului (vopsit excesiv, decolorat), stresul, etc
  Hipoalergenic. Fără parabeni.
  Actiune:
  Procapilul acţionează asupra cauzelor care provoacă alopecia. Biocapigen-ul format din Sulfopeptide, Aminozaharide, Aminoacizi și oligoelemente, Glucoză, Vitamine din grupa B - B5, B3, B6, B7 acţionează în vederea eliminării tuturor cauzelor care pot provoca căderea şi slăbirea părului.

  Extractul din rădăcina de Maca
  se utilizează în stimularea creșterii părului, prevenirea alopeciei și protejarea părului împotriva stresului endogen și exogen.
  Utilizare:
  În prima săptămână de 2-3 ori, perioada următoare max. 2 ori pe săptămână până la ameliorarea căderii părului, dar nu mai mult de 3-4 luni.

  După o pauză de 2 luni, timp în care se poate folosi Șamponul pentru Scalp Sensibil Derma+, se poate relua tratamentul. Șamponul se aplică pe părul umed, masând delicat scalpul, se clătește și se repetă aplicarea. Se lasă să acționeze 2-3 min. și se clatește cu apă din abundență.
  200ml

30 alte produse in aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrieti o recenzie

Gerovital H3 Derma+ Sampon Anticadere 200ml

Gerovital H3 Derma+ Sampon Anticadere 200ml

Oprește căderea excesivă și stimulează creșterea părului sănătos