Klorane Sampon cu extract de mango 400ml

Klorane Sampon cu extract de mango 400ml

3282770140941

Hrănirea și refacerea firelor de păr, întinderea solzilor cuticulei și acoperirea fisurilor filmului hidrolipidic care protejează părul împotriva deshidratării.

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Indicatii:
Arborele de mango (Mangifera indica L.) este un arbore sfant pentru hindusi, fiind cultivat in India de peste 4000 de ani. Arbore robust, poate sa atinga înaltimi de 30-40 m. Fructul de mango contine o migdala deosebit de bogata in acizi grasi din care este obtinut prin extragere untul de mango.
O compozitie bogata si onctuoasa pentru hranirea si refacerea firelor de par, întinderea solzilor cuticulei si acoperirea fisurilor filmului hidrolipidic care protejeaza parul împotriva deshidratarii.
Un par hranit si neted diminuand vizibil ruperea din timpul pieptanatului; redevine fluid si stralucitor în lumina.
Hipoalergenic.

Mod de administrare:
Aplicati-l pe parul ud. Samponul KLORANE cu unt de mango patrunde în firul de par pentru a-l spala, hrani si repara.
Lasati-l sa actioneze cateva minute pentru a favoriza penetrarea ingredientelor active. Clatiti abundent. În cazul contactului cu ochii, clatiti cu apa.

400ml

Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte